4 hónapnál régebbi cikk

A Gyermekambulancia betegeihez is ellátogatott a Mikulás
·EgészségMikulás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Megyeri Zoltán
A Gyermekambulancia betegeihez is ellátogatott a Mikulás
·EgészségMikulás·Utolsó frissítés: undefined

A Gyermekosztály ambulanciájára is megérkezett a Mikulás, aki természetesen nem érkezett üres kézzel a kicsikhez. De nem csak ő, a Hungarikum Együttes zenészei is kedveskedtek a gyerekeknek.

Közös énekléssel várták a Mikulást a Gyermekambulancia betegei. Az osztályon már régi hagyomány, hogy a kórházi dolgozók és egy-egy meghívott vendég ünnepséggel örvendezteti meg azokat a gyerkőcöket, akik nem az otthonukban várják a nagyszakállút.

"Hosszú évek óta minden évben Mikulás ünnepséget szervezünk a gyerekeknek. Az itt bent fekvő kisgyerekeknek annyi nehézség és fájdalom adatik, úgyhogy ilyenkor szeretnénk ha egy kis öröm és boldogság ülne ki az arcukra" - mondta el Kálmán Andrea, a Gyermekosztály osztályvezetője.

Az osztályon kezelt kicsikhez ezúttal a Hungarikum Együttes zenészei, Takács Mudris Anett és Kremnitzky Géza érkeztek. A hagyományos Mikulásváró énekek mellett saját dalok is felcsendültek.

Az ünnepség végén pedig betoppant a Télapó is a gyermekosztály lakóihoz, természetesen nem üres kézzel, egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedett a gyerekeknek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek