2 évnél régebbi cikk

Keresd a Mikulást biciklin!
·ÉletmódMikulás·Utolsó frissítés: undefined
Keresd a Mikulást biciklin!
·ÉletmódMikulás·Utolsó frissítés: undefined

Izgalmas kalandra várta a fehérváriakat a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete. Két keréken eredhettek a Mikulás nyomába a vállalkozó kedvű családok. Az fmc.hu-nak sikerült elcsípni a nagy szakállút egy titkos helyen a Palotavárosban. 

Valahol a városban vár a biciklis Mikulás! - olvashattuk a  a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete felhívását. Két kerékre pattanva nyomozhatott a család és a jelek elvezették őket a Mikuláshoz. Persze segítséget is kaptak a vállalkozó kedvű nyomozók, az első súgás a Hetedhét Játékmúzeumban várta a résztvevőket. Itt kapták meg, hogy merre induljanak tovább. 

Összesen 4 állomást kellett felkeresni december 5-én, vasárnap 10 és 15 óra között. Persze a kaland végén a biciklis Mikulás finomságokkal várt mindenkit. A teljes táv kb. 16 km volt, ami a szervezők tájékoztatása szerint kerékpárral könnyedén teljesíthető akkor is, ha közben megálltak egy-egy érdekes helyen a bringázók. Stábunknak sikerült megtalálni a Mikulást, aki a Palotaváros tavaknál, a KRESZ-pálya mellett várta a játékos kedvű családokat.

Borítókép: Látrányi Viktória
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek