2 hónapnál régebbi cikk

Téli nyitvatartás és szolgáltatások a Sóstói Természetvédelmi Területen
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pál Loránd
Téli nyitvatartás és szolgáltatások a Sóstói Természetvédelmi Területen

A Sóstó Vadvédelmi Központ a téli időszakban is változatlan formában üzemel. A Sóstó Látogatóközpont a téli időszakban nincs nyitva, de a szolgáltatások nem szünetelnek, továbbra is várják az érdeklődőket az ökotúrákra és az interaktív foglalkozásokra.

A Sóstó-Homokbánya Természetvédelmi Terület

Minden nap szabadon látogatható egészen sötétedésig, utána kizárólag engedéllyel lehet a területre bemenni. Elérhetőség: sosto@varosgondnoksag.hu

A Sóstó Látogatóközpont

Határozatlan ideig, de legkésőbb 2023. április 30-ig zárva tart, a szolgáltatások azonban nem szünetelnek, hiszen továbbra is várják az érdeklődőket az ökotúrákra és az interaktív foglalkozásainkra. További információ: +36 22 202 373-as telefonszámon vagy a sosto@szekesfehervar.hu e-mail címen.

A Sóstó Vadvédelmi Központ

Változatlanul üzemel, állatfogadás mindennap 8:00-18:00-ig.

Vadvédelmi Látogatói Központ

szerdától vasárnapig 10:00-17:00 óra között várja az érdeklődőket. Hétfő, kedd látogatói szünnap! Garantált program a Vadvasárnap, minden vasárnap 10:00-12:00 között. A programon izgalmas állatorvosi bemutató, gondozói állatetetés és szakmai előadás is van. Belépőjegy árak látogatás esetén: felnőtt 1000 Ft/fő, diák és nyugdíjas 500 Ft/fő, csoportkedvezmény 15 fő felett gyermekeknek 300 Ft/fő, kísérőknek 500 Ft/fő. (Csoportokat csak szerdától szombatig, előzetes bejelentkezés alapján fogadnak.)

Alsóvárosi Közösségi Ház a Sóstó Vadvédelmi Központ mellett

2022.12.05-2023.03.31-ig zárva, de az épület ebben az időszakban is bérelhető külön díjszabás és előírások mellett. Elérhetőség: rendezveny@varosgondnoksag.hu.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek