1 évnél régebbi cikk

Több mint kétmillió forintot gyűjtöttek két iskolának a fehérvári teniszezők
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiskút Tenisz Klub
Több mint kétmillió forintot gyűjtöttek két iskolának a fehérvári teniszezők

Ebben az esztendőben az Arany János EGYMI alapítványa, illetve a Felsővárosi Iskola alapítványa lett a kedvezményezettje az Install Plan Kupának.

Már második alkalommal adott otthont jótékonysági tenisztornának a Kiskút Tenisz Klub, ezúttal 28 páros indult az Install Plan Kupán. Számos cégvezető is csatlakozott az akcióhoz, akik nemcsak párosmérkőzéseken mérették meg magukat a nap folyamán, de adakozásuknak köszönhetően két iskolát is megajándékozhattak. 

"Több cég is szponzorálta a verseny, ennek köszönhetően összesen kétmillióegyszázezer forint gyűlt össze. Ezt két iskola között osztottuk szét, az összeget pedig szabadon arra költhetik az intézmények, amire leginkább szükségük van" – emelte ki Kiss Zoltán főszervező, az Install Plan Kft. tulajdonosa

A befolyt összeg felét a Felsővárosi Általános Iskola szociális alapítványa kapta meg. Az iskola igazgatója köszönetét fejezte ki az adományért, aminek természetesen már meg is van a helye.

"Az iskola öltözőszekrényeit szeretnénk ebből a pénzből felújítani, illetve öltözőpadokat szeretnénk vásárolni, amit a jelenleg az iskolába járó diákok, és a jövőben hozzánk beiratkozók is tudnak majd használni" – mondta el Földi Zoltán, a Felsővárosi Általános Iskola igazgatója.

A jótékonysági akció másik kedvezményezettje az Ezredéves Iskola lett, ahol ugyancsak mindig jól jön az adomány.

"Karácsony idején sokan megtalálnak minket, és szerencsére karácsonyon kívül is, hiszen az anyagi támogatás mindig jól jön. Ezt az összeget most konkrétan az iskola étkező bútorára szeretnénk fordítani" – árulta el Szépné Reményi Annamária, az Arany János EGYMI Ezredéves Tagintézmény tagintézmény-vezetője.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek