1 évnél régebbi cikk

Látogatási tilalom van a fehérvári kórház infektológiai osztályán
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Látogatási tilalom van a fehérvári kórház infektológiai osztályán

Az osztályon kezelt betegek részére a hozzátartozók tudnak csomagot beküldeni.

Látogatási tilalom lépett életbe a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Infektológiai osztályán - tette közzé az egészségügyi intézmény. Az intézkedés visszavonásig érvényes.

Az osztályon kezelt betegek részére a hozzátartozók tudnak beküldeni csomagot, amelyeket a Seregélyesi út 3. szám alatt található főportán adhatnak le munkanapokon 8 és 14 óra között.

A csomagleadás szabályait a kórház látogatási rendje tartalmazza, az átvételi előírással kapcsolatban kiemelik, a beteg részére hozott csomagon nyomtatott betűvel, olvashatóan szükséges feltűntetni a beteg nevét, TAJ-számát, valamint az osztály megnevezését, a hozzátartozó nevét és telefonszámát.

A beteg részére egyszerre maximum egy csomag leadására van lehetőség, amelynek súlya nem haladhatja meg a négy kilogrammot. Romlandó élelmiszert a csomagban elhelyezni szigorúan tilos!

A beteg részéről hazaküldendő csomagot az átvételi ponton tudják a hozzátartozók átvenni, azt a kórház legfeljebb három napig őrzi. A csomag elvesztéséért, illetve az abban elhelyezett értékekért a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház nem vállal felelősséget.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek