1 évnél régebbi cikk

Segítségnyújtás közben lett rosszul a mentőápoló Fejérben, ám tovább folytatta az életmentést
·Hírekéletmentés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Országos Mentőszolgálat
Segítségnyújtás közben lett rosszul a mentőápoló Fejérben, ám tovább folytatta az életmentést
·Hírekéletmentés·Utolsó frissítés: undefined

Az elhivatott életmentő a szűnni nem akaró fájdalom ellenére is tovább folytatta a 60 éves beteg ellátását.

Minden előzetes panasz nélkül esett össze egy 60 év körüli férfi a hét elején egy Fejér vármegyei gabonatelepen. Az ott dolgozók rögtön a férfi segítségére siettek, mentőt hívtak, majd a telefonos utasítások szerint megvizsgálták a beteget, aki már nem lélegzett - számolt be róla az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Mentésirányító bajtársunk azonnal több egységet riasztott a helyszínre, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bátor bejelentőket. Az életmentők perceken belül helyszínre értek és megkezdték a segítségnyújtást, azonban mentőápoló bajtársunk hirtelen erős hasi fájdalmat érzett, ami komoly rosszulléttel is társult.

Az elhivatott életmentő a szűnni nem akaró fájdalom ellenére is tovább folytatta az életmentést, amihez néhány perc múlva egy esetkocsi személyzete is csatlakozott.

A férfi életéért vívott elszánt küzdelem végül sikerre vezetett és bajtársaink stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget, ahol a kitartó mentőápolót is rögtön megvizsgálták, majd azonnal meg is kezdték orvosi ellátását.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek