1 évnél régebbi cikk

Már minden nap nyitva van a Pákozdi Pagony, ingyenes nyílt nap lesz pedagógusoknak
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pákozdi Pagony – Vadaspark és Arborétum
Már minden nap nyitva van a Pákozdi Pagony, ingyenes nyílt nap lesz pedagógusoknak

Tavaszi nyitvatartásra váltott a Pákozdi Pagony – Vadaspark és Arborétum, és készülnek az Erdészeti Erdei Iskolák nyílt napjára is, a március 24-i programra várják óvodák és iskolák képviselőinek, gyakorló pedagógusainak jelentkezését.

A Pákozdi Pagony – Vadaspark és Arborétum már a hét minden napján 9.00 és 18.00 óra között várja a látogatókat. A közel 100 hektáros kirándulóhelyen testközelből, élményszerűen ismerhetik meg a vendégek a területen élő állatokat és a természeti kincseket.

Az Országos Erdészeti Egyesület és a VADEX Mezőföldi Zrt. a Pákozdi Pagonyban rendezi meg az Erdészeti Erdei Iskolák nyílt napját március 24-én. A nyílt nap alapvető célja, hogy a résztvevők megismerhessék az erdészeti erdei iskolákat, azok oktatásra épülő, minősített erdőpedagógiai- és szabadidős programkínálatát, valamint a rendezvényhelyszínnek, a Pákozdi Pagony környezeti nevelési programját.

Nyílt napra elsősorban azon oktatási intézmények, iskolák, óvodák képviselőit várják, akiknek pedagógiai programjában kiemelt szerepet kap a környezeti nevelés és az erdei iskolai vagy erdei óvodai program. Várnak továbbá minden pedagógust, osztályfőnököt és szabadidő – szervezőt, akik kirándulásokra, táborok megvalósítására helyszínt és programlehetőséget keresnek.

A részvétel gyakorló pedagógusok számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlap ITT található. Jelentkezési határidő: 2023. március 14.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek