1 évnél régebbi cikk

Autókat rongáltak és buszmegálló üveget törtek be Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Autókat rongáltak és buszmegálló üveget törtek be Székesfehérváron

Március 15-re virradóra a Mártírok útját harcolták le ismeretlen tettesek Székesfehérváron. Nem ez volt az első ilyen jellegű rongálás ezen a környéken.

Valaki vagy valakik meglehetősen egyedi módját választották a szórakozásnak Székesfehérváron március 15-re virradó éjszaka: a Mártírok útján végighaladva ott parkoló autókat rongáltak meg, továbbá az Ifjúság és Mártírok útja kereszteződésénél található buszmegálló üvegét zúzták be.

"Ismeretlen tettes Székesfehérváron, a Mártírok útján parkoltatott Honda típusú személygépjármű jobb oldali visszapillantó tükrét, valamint egy Renault típusú autó bal oldali visszapillantó tükrét törte le, továbbá egy Skoda típusú gépjármű bal hátsó ablakát megkarcolta és a visszapillantó tükrét lehajtotta. Ismeretlen elkövető ugyanezen az úton a helyi járatos buszmegálló ablakát betörte. A fentiekkel összefüggésben a Székesfehérvári Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el" – erősítette meg a vandalizmus tényét a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre. 

Egy ott lakó elmondása szerint nem ez volt az első eset, hogy a környéken autókban, kerítésekben okoztak kárt az éj leple alatt, de az sem ritka, hogy üresüveg-lerakatnak használják a házak előtti területeket, gépjármű-feljárókat a bulizók. A Mártírok útjának ezen a szakaszán jelenleg nincs térfigyelőkamera, ám a lakók és a rendőrség szerint is elkelne.

"A rendőrség támogatja az érintett területen térfigyelő kamera felszerelését, ugyanúgy, mint a város egyéb más forgalmas részén történő kameratelepítést is" – mondta el kérdésünkre a rendőrség, ahogy azt is: az elkövető felkutatása és felelősségre vonása még folyamatban van.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek