12 hónapnál régebbi cikk

Megérkeztek Fehérvárra az új, csak a Chemikal Építőanyag- és festékáruházban kapható csúcsminőségű vakolatok és festékek
·Életmódépítkezés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Chemikal építőanyag és festékáruház
Megérkeztek Fehérvárra az új, csak a Chemikal Építőanyag- és festékáruházban kapható csúcsminőségű vakolatok és festékek
·Életmódépítkezés·Utolsó frissítés: undefined

Minőségi kültéri és beltéri falfestékkel, vakolattal vagy glettel szeretnéd bevonni lakásod? A székesfehérvári Chemikal Építőanyag- és festékáruház új, Horvátországból hozott termékei a legjobb megoldást nyújtják!

Az immáron 102 éves horvát gyár, a Chromos Svjetlost a volt jugoszláv tagállam egyik legjelentősebb festékgyára, amely nagyon magas minőséget képvisel. Kimondottan festéket gyárt a lakosságnak és az iparnak egyaránt.

"A Chemikal több évnyi érdeklődés és közös munka után most kapta meg a kizárólagos magyarországi forgalmazást. Ez azt jelenti, hogy a nyolc terméket, amely Horvátországból érkezik, dunántúli kereskedőknek, kivitelezőknek adjuk. Hozunk beltéri és kültéri homlokzatfestéket, akrilvakolatot és szilikonvakolatot, vödrös glettet, illetve ezeknek az alapozóit" - mondta el Ákos Szilárd, a Chemikal Építőanyag- és festékáruház tulajdonosa.

A ProAkril nevű vakolat nagyon magas minőséget képvisel. Attól különleges, hogy csiszolt szemcséket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy maga a szemcse másfél milliméter nagyságú, és mivel Ausztriában speciális rázógépen csiszolják, ezért kerek, tehát amikor vakolnak vele, nem potyog le a falról.

Éppen ezért nagyon kiadós az anyag, illetve könnyű is vele dolgozni. Emellett kiváló műgyanta-kötőanyagot raknak bele, és mindenféle színben elő tudják állítani a számítógépes keverővel.

"Azért döntöttünk még emellett az anyag mellett, mert Horvátországban extrém erős az UV-sugárzás, úgyhogy ha azt kibírja, akkor a magyar viszonyoknak biztos, hogy megfelelő lesz. Fontos megjegyezni, hogy ezekben a vakolatokban penészgátló adalék is található, szóval minden szempontból tökéletes a termék" - hangsúlyozta Ákos Szilárd.

A ProAkrilnak készült egy szilikonvakolat társa is, amely ugyanazt tudja, mint az alaptermék, csak a kötőanyaga szilikon, amelynek jó vízlepergető hatása van.

A beltéri InPro falfesték egy nagyon kiadós termék, egy kannával 80-100 négyzetmétert lehet lefesteni. Érdekessége, hogy a festő, amikor dolgozik vele, úgy érezheti, nem takar, majd pár perc múlva hirtelen kifehéredik az egész felület vagy szoba, szóval szintén egyszerű vele a munka. A festék szintén színezhető, minden gyártó színét elő tudják állítani.

A Chemikal kivitelezőknek, kereskedőknek korlátlan mennyiségű színkártyát tudbiztosítani.

Speciális anyag még a Glet Pro vödrös glett, amely egy előre bekevert termék, könnyű vele dolgozni, nagyon jó a kötőanyaga, száradása és csiszolhatósága.

Horvátországban kültéri homlokzatfestékből több fajtát gyártanak, a Chemikal az Ex Pro-t kínálja, amely egy akril kötőanyagú homlokzatfesték, akár az ipari környezetben is lehet használni, mert kiválóan takar és jó a moshatósága. Bátran lehet többször mosni, mert nem kopik, bírja a felülete.

"Illetve ezeknek az anyagoknak a speciális alapozóit hoztuk még el, amelyek nagy mennyiségben elvihetőek, megrendelhetőek, azonnal készre tudjuk keverni őket, nem kell várni a vevőnek, több kamionnyi tétel van raktáron mindegyikből" - tette hozzá Ákos Szilárd, a Chemikal Építőanyag- és festékáruház tulajdonosa.

A PlastPro lábazati vakolat valódi márványszemcséket (finalplast) tartalmaz, amelyet itt, az üzemben keverünk ki műgyantával, így tulajdonképpen erre sem kell várniuk a vevőknek, ez az anyag rendkívül tartós lesz. Szintén bármilyen színvariációt el tudnak készíteni belőle.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek