1 évnél régebbi cikk

Nem aprózta el: lopott mindent, amit ért egy férfi Fejérben
Fehérvár Médiacentrum fotója
polide.hu
Nem aprózta el: lopott mindent, amit ért egy férfi Fejérben

A Gárdonyi Rendőrkapitányság lopás bűntett, továbbá lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 38 éves ercsi lakossal szemben.

A nyomozás adatai alapján a férfi március 30-ára virradóan Ercsiben, a kerítésen átmászva behatolt egy Bartók Béla utcai családi ház udvarára és megrongálta az ott található két kamra nyílászáróit. Az illetéktelen látogató ezek után kivágta az ingatlannal határos telek drótkerítését, melynek segítségével bejutott a szomszédos portára is - írja a police.hu.

A férfi miután az ingatlan végében található tároló ajtaját kifeszítette, egy reszelőt vett magához, melynek segítségével a családi ház melléképületének ajtaján található lakatot letörte.

A helyiségbe bejutva onnan egy körfűrészt, továbbá gázpalackot, míg a szomszédos széntárolóból egy elektromos kézi keverőt és egy női kerékpárt tulajdonított el.

Az ingatlanok tulajdonosai néhány órával később észlelték, hogy betörtek hozzájuk és rögtön értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező egyenruhások azonnal széleskörű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, amely néhány órán belül eredményre vezetett és elfogták a 38 éves ercsi tolvajt.

A férfit előállítását követően - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, a sértetteknek pedig április 3-án délután visszaszolgáltatták az ellopott értékeket.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek