11 hónapnál régebbi cikk

Lezárások lesznek a Távirda utcában a hétvégén
·Közlekedésútlezárás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Lezárások lesznek a Távirda utcában a hétvégén
·Közlekedésútlezárás·Utolsó frissítés: undefined

A rendelőintézet előtti útszakaszon szombaton délután az ott zajló munkavégzéssel összehangoltan haladhat a forgalom, vasárnap pedig teljes útzárat vezetnek be a gépjárművek számára a csapadékcsatorna bekötővezetékének javítása miatt.

Május 20-án délután az átmenő gépjárműforgalmat – a munkavégzéssel összehangoltan – biztosítja a kivitelező, írja közleményében az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK).

Május 21-én azonban technológiai okokból teljes útzárat kell bevezetni a szakaszon, így a Távirda utca a gépjárművek számára csak korlátozottan lesz használható: az utca rendelőintézet és Budai út közötti szakaszáról a gépjárművek kihajtása biztosított marad, de behajtásra csak a munka elvégzését követően lesz lehetőség. A másik, parkolóház és rendelőintézet közötti szakaszt a parkolóház útcsatlakozás után lezárják, az utca a Rákóczi úttól a lezárt területig zsákutcaként üzemel. 

Mindenkit arra kérnek, hogy a vasárnapi forgalmirend-változást vegyék figyelembe, és szükség szerint még az útzár bevezetése előtt vigyék ki autójukat a lezárandó szakaszról. A munkavégzés az utca szabadon használható parkolóhelyeit nem érinti, azok használatában korlátozást nem vezetnek be. 

A csatornajavítás miatti forgalmi korlátozások és a zajhatások miatt előre is a lakók, valamint a közlekedők megértését és türelmét kérik.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek