2 évnél régebbi cikk

Filmforgatás miatt lezárások lesznek a Belvárosban és környékén szombatig
·Közlekedésútlezárás·Utolsó frissítés: undefined
Filmforgatás miatt lezárások lesznek a Belvárosban és környékén szombatig
·Közlekedésútlezárás·Utolsó frissítés: undefined

Keddtől szombatig filmforgatás miatt lezárják a székesfehérvári Belváros több pontját. Többek között nem lehet majd parkolni a pláza melletti parkolók egy részében sem.

Keddtől szombat reggel 6 óráig lezárják a Mátyás király körút Alba Plaza melletti parkolóit, írja közleményében az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK).

Augusztus 31. és szeptember 2. között lezárják a Táncsics Mihály utca 2-6. közötti és a Kossuth utca 10-14. közötti szakasz parkolóit.

A forgatások helyszínein időszakos forgalomkorlátozások lépnek életbe a felvételek idejére – körülbelül 5 perc időtartamban – naponta több alkalommal. A forgatások naponta 8 és 19 óra között zajlanak, az alábbi menetrend szerint:

 - szeptember 1-jén: Vasvári Pál utca, Táncsics Mihály utca, Kossuth utca;

 - szeptember 2-án: Fő utca, Juhász Gyula utca, Városház tér, Koronázó tér, Kossuth utca teljes területe, Ady Endre utca 9-11. előtti szakasz, Jókai utca 6-20. szám között, Jókai 20. számmal szemben;

 - szeptember 3-án: Ady Endre utca 9-11. előtti szakasz, Jókai 20. számmal szemben, Jókai 14-20. közötti terület.

Az érintett területekre korábban kiadott, érvényes behajtási és parkolási engedélyeket a hatóságok elfogadják a legközelebbi, a forgatási helyszíneken kívüli kijelölt várakozóhelyeken.

A kiemelt várakozási övezetbe szóló várakozási (parkolási) engedélyekkel a kiemelt várakozási övezetben máshol mindenhol várakozhatnak (az egyéb szabályok betartásával) a járművekkel. A fenti időszakokban a kiemelt várakozási övezetbe szóló várakozási (parkolási) engedélyekkel a legközelebbi fizető parkolóban (Szent István tér, Petőfi utca, Piac tér, Mátyás király körút, Dr. Koch L., Eszperantó tér, Jávor Ottó tér, Rákóczi út - Skála parkoló) is díjfizetés nélkül várakozhatnak az engedélyesek.

A saját ingatlanokra történő behajtást a biztonsági szolgálat lehetővé teszi a kamerák forgásán kívüli időpontokban.

A közlemény végén arra kérik a lakókat, hogy 2021. augusztus 31-től 2021. szeptember 3-ig a fenti utcákban, a közterületi parkolókból álljanak ki járműveikkel a legközelebbi, filmforgatással nem érintett parkolóhelyekre. 

Borítókép: Facebook/Tourinform Székesfehérvár
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek