11 hónapnál régebbi cikk

Ingyenes lesz a belépés a vendégszektorba a Vidi szombati zárómeccsén
Fehérvár Médiacentrum fotója
MOL Fehérvár FC
Ingyenes lesz a belépés a vendégszektorba a Vidi szombati zárómeccsén

Személyesen a MOL Aréna Sóstó 1-es pénztárában, online pedig Vidi-klubkártyával lehet kiváltani a regisztrációs jegyet.

Szombaton 20:00 órakor zárja az OTP Bank Liga 2022/2023-as szezonját a MOL Fehérvár FC a Vasas FC otthonában. Amennyiben megnyeri a találkozót Bartosz Grzelak együttese, biztossá válik az, hogy az élvonalban szerepel a következő idényben is a Vidi.

Az első csapat tagjai úgy döntöttek, hogy átvállalják a vendégszektorba érvényes belépők árát, így a Vidi-szurkolók ingyen biztathatják majd Schön Szabolcsékat Angyalföldön! - írja a molfehervarfc.hu.

A regisztrációs jegyeket a MOL Aréna Sóstó 1-es jegypénztárában (nyitva tartás: hétfőn 16:00 és 18:00 óra között, szerdán 13:00 és 18:00 között, pénteken 10:00 és 15:00 között), valamint online, ide kattintva lehet kiváltani. Személyesen nem kell klubkártya, a Jegymester felületén azonban igen!

Egy szurkoló maximum két ingyenes belépőt válthat ki!

A jegyek kiváltásához a pénztárban a Vasas FC kérése alapján személyes adatok megadására van szükség (név, születési hely, születési idő), online pedig vidis klubkártyára. A Jegymester felületén alapértelmezett, normál áron nem lesz kijelölhető a jegy a vendégszektorokba, a vásárláshoz számítógépen a bal oldali engedményválasztóban, mobilon a nézőtér feletti legördülő menüben ki kell választani majd az ingyenes jegytípust.

A vendégszektor befogadóképessége 570 fő. Amennyiben elfogynak a jegyek, a Fáy utcában a vendégpénztárak nem nyitnak ki. A büfékben készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni. A BRFK XIII. ker. Rendőrkapitányság a vendégszurkolók számára a Csizma utcai és a Frangepán utcai lezárt részen szervezett parkolást és a gépkocsik felügyeletét biztosítja.

Ingyenes szurkolói buszok

Hogy minél többen tudjanak szurkolni a csapatnak, a MOL Fehérvár FC ingyenes szurkolói buszokat is indít szombaton Budapestre. A buszok indulásához a gyülekező szombaton 17:30-kor lesz a megszokott helyen (Székesfehérvár, Munkaügyi Központ, parkoló - Piac tér), a különjáratok 17:45-kor startolnak a főváros felé.

A különjárat ingyenes, de kizárólag azon szurkolók tudnak majd felszállni, akik a hét folyamán a MOL Aréna Sóstóban található 1-es jegypénztárban kiváltják rá a regisztrációs jegyet.

A buszok a lefújás után, várhatóan 22:30-kor indulnak vissza Székesfehérvárra. Egy szurkoló maximum két buszjegyet igényelhet. A szervezők kérik, csak akkor váltsd ki a jegyet a buszra, amennyiben tényleg eljössz a mérkőzésre.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek