9 hónapnál régebbi cikk

Barna, Béla és a város: Sárpentele Special Edition
·Multimédiafotó·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Barna, Béla és a város: Sárpentele Special Edition
·Multimédiafotó·Utolsó frissítés: undefined

Van egy szabad fél órád? Lépd át Székesfehérvár határát, és máris szembe jön a természet. Ezen a héten a Sárpentelei parkerdőben jártunk.

A Sárpentelei parkerdő az egyik legnépszerűbb kirándulóhely Székesfehérvár közelében. Közigazgatásilag azonban már Sárszentmihályhoz tartozik, így kérdéses, hogy ezen a héten a Barna, Béla és a város cím mennyire állja meg a helyét. Ha szigorúan vesszük, akkor semennyire. Mondhatjuk azt is, hogy ezen a héten feszegettük a saját határainkat, sőt, át is léptük azokat.

Úgyhogy akkor íme a Barna, Béla és a falu, vagyis ezúttal rendszertelenül jelentkező városfelfedező kutyás képriportunk idegenbe ment: Sárpentele Special Edition. Béla legnagyobb örömére.

Hát mennyire boldog már ez az egyébként teljesen, az orrhegyétől a farok utolsó szőrszáláig urbanizált eb, hogy egy kicsit kiléphetett a panelházak dzsungeléből? Nagyon! Ritkán látni ennyire vigyorgósnak kutyafejet, mint néhány napja a városhoz közeli erdőben. Amit egyébként melegen ajánlunk mindenkinek: egy fejszellőztető séta akár a munka után is beiktatható a megnyugtatóan csendes környezetben.

Ahol a szél se fúj (de), ahol a virágok se nőnek (de) és ahol a madár se  jár (de).

Ilyennek láttuk, amikor ott jártunk:

Kapcsolódó
Sárpentelei parkerdő – szuper kirándulóhely közel Székesfehérvárhoz

Érdemes kihasználni a kellemes időjárást és kirándulni. A Sárpentelén a parkerdőben jártuk az újév első napján, ami Székesfehérvárról gyorsan és jól megközelíthető. Ha kevés szabadidővel rendelkezünk és szeretnénk egy szép helyen kirándulni, nem késő akár most elindulni!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek