9 hónapnál régebbi cikk

Népszerű a nyári diákmunka Székesfehérváron is
Fehérvár Médiacentrum fotója
ripost.hu
Népszerű a nyári diákmunka Székesfehérváron is

Hostess, árufeltöltő, ügyviteli feladatok – számos munkakört tölthetnek be azok a diákok, akik a szünidőt pihenés mellett munkával is töltenék. Az egyik székesfehérvári iskolaszövetkezettől megtudtuk, melyek a legnépszerűbb munkakörök a fiatalok körében.

Javában tart a nyári szünet, sok diáknál a pihenésé, a kikapcsolódásé a főszerep. Azonban akadnak olyanok is, akik diákmunkát vállalnak. Jó hír, hogy Fehérváron is számos állásajánlat közül válogathatnak! A legtöbb munkáltató hostess, árufeltöltő és ügyviteli munkákra keresi a fiatalokat.

„A nyári szünidőben foglalkoztatják a legtöbb diákot. Elsősorban hosstessi munkát és ügyviteli feladatokat vállalnának, ezen munkahelyek száma azonban véges. De próbáljuk ezeket felkutatni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat, és megtalálják maguknak a legjobb elfoglaltságot a nyári szünetre” – mondta el a Fehérvár Televíziónak az egyik székesfehérvári iskolaszövetkezet munkajogi tanácsadójától. Doma Gyuláné hozzátette: a szünidei munka kiváló lehetőséget biztosít a diákoknak arra, hogy megtanulják egy-egy munkakör alapjait.

Munkát vállalni már tizenhat éves kortól lehet a nyári szünidő idejére, azonban akadnak munkakörök, amiket csak tizennyolc év feletti fiatalok tölthetnek be. Az előzetes meghallgatást és a szükséges dokumentumok kitöltését követően az ügyintézők mindig megpróbálják a lehető legtesthezállóbb munkakört megtalálni a jelentkezők számára.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek