7 hónapnál régebbi cikk

Szomszédja kutyáira lövöldözött egy fehérvári férfi
·Bűnügylövöldözés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Szomszédja kutyáira lövöldözött egy fehérvári férfi
·Bűnügylövöldözés·Utolsó frissítés: undefined

Lövöldözött, dobálózott, és még a szomszédja autóját is megrongálta - elfogták a rendőrök.

Egy maroshegyi utcában lövöldözött szerdán délután egy ott lakó. Lakossági bejelentésre a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai a Nagyszebeni utcai ingatlannál jelentek meg, ahol csattanó hangra lettek figyelmesek, ami feltételezésük szerint légpuskából leadott lövés zaja volt. A hangforrás irányából egy udvaron munkálkodó férfit láttak meg, akit felszólítottak, hogy jöjjön ki az ingatlanból. Mivel a férfi a felszólításnak nem tett eleget, a rendőrök erősítést hívtak, behatoltak az ingatlan területére, és elfogták a férfit.

„Munkatársaim, az ingatlant átkutatták, melynek során igazságügyi fegyverszakértő bevonása mellett a nyomozók három légpuskát, légfegyver-lövedékeket és különböző típusú pirotechnikai termékeket foglaltak le. A bejelentő házának vakolatába ékelődve és az udvaron is találtak lövedékeket, melyekről a szakértő elmondta, a lefoglalt légfegyverek egyikéből származhattak”  mondta az fmc.hu-nak Sebestyén Mária, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrségre előállított 46 éves elkövetőt a nyomozók állatkínzás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi beismerő vallomást tett, elmondta, hogy több ízben lőtt a lefoglalt légpuskával a sértett kutyái felé, hogy megijessze őket, amikor ugatnak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek