7 hónapnál régebbi cikk

Idén is megünnepelték az időseket Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Idén is megünnepelték az időseket Székesfehérváron

Október elején, minden évben az időseket ünnepeljük világszerte 1991 óta. Természetesen nem volt ez máshogy idén Székesfehérváron sem.

Szokásos módon, az Alba Regia Sportcsarnokban, egy kisebb műsorral kedveskedtek az időseknek. Az eseményre mint egy 1500 szépkorú látogatott ki, akiket Cser-Palkovics András köszöntött. 

Székesfehérvár polgármestere, azért is tartja fontosnak, hogy minden évben egy szórakoztató rendezvénnyel kedveskedjen a város az idősebbeknek, mivel nélkülük most nem tarthatna itt a település.

Az adventi időszakban is folytatódnak majd a programok, és a nyugdíjas klubok vezetői megállapodtak abban az önkormányzattal, hogy a tavaszi időszakban is tartanak egy közösség-összekovácsoló eseményt.

"Arra is jó ez a lehetőség, hogy felhívjuk a figyelmet a nyugdíjas klubok hálózatára a városban. Örülnék, ha minél többen csatlakoznának ezekhez, hiszen ha nem magányosan vannak otthon, hanem programokon, rendezvényeken találkozókon vesznek rész az idősek, szerintem az nagyon fontos. Van egy olyan gondosóra programja az államnak, aminek a fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet, részben a mai nap, részben pedig majd a különböző hónapok akciói során" - mondta el Cser-Palkovics András.

A Fehérvár Televízió összeállítása a rendezvényről:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek