3 hónapnál régebbi cikk

Újabb részletek derültek ki a Kori Ligetről – így fog kinézni a megújult jégpálya
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Dr. Cser-Palkovics András
Újabb részletek derültek ki a Kori Ligetről – így fog kinézni a megújult jégpálya

A nagyjából 800 négyzetméteresre növelt pálya mellett egy 100 méter hosszú jégfolyosón is lehet korcsolyázni december 1-től, mely Ybl Miklós szobrát megkerülve épül, ezzel idén jelentősen bővül a jégfelület - számolt be Cser-Palkovics András közösségi oldalán.

"Mivel idén a Zenepavilon nem kerül bele a pályába, ezért a mindenhol népszerű, jégfolyosós kialakítás mellett döntöttünk. Az eddiginél modernebb műszaki kialakításnak hála, enyhébb időben sem kell majd nélkülözni a korizást a Zichy ligetben!" - írta a polgármester Facebook-oldalán.

Hozzátette, a pontos belépési díjakról még a héten tájékoztatást adnak a város felületein, azonban a szervezett ovis és diákcsoportok számára fenn tartjuk a délelőttökre szóló, 200 Ft/fős belépési díjat. Kölcsönzési lehetőség és büfé is lesz természetesen, ahogy az eddigi években!

"A jeget november 20-án kezdik el hizlalni, a nyitást pedig december 1-je, péntek délelőttre tervezzük! Találkozzunk tehát akkor, a megújult Kori ligetben!" - zárta Cser-Palkovics András.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek