3 hónapnál régebbi cikk

Megjelent Vakler Lajos legújabb könyve
·Irodalomkönyv·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Preszter Elemépr
Megjelent Vakler Lajos legújabb könyve
·Irodalomkönyv·Utolsó frissítés: undefined

Megjelent Vakler Lajos Fehérvári beszélgetések sorozatának legújabb kötete. A műben orvosok és művészek élettörténetével ismerkedhetnek meg az olvasók. Hétfőn este a Tolnai Utcai Tagkönyvtárban ismerkedhettek meg a szerzővel és könyvével az érdeklődők.

A székesfehérvári Szent György Egyetemi és Oktató Kórház egykori és jelenlegi dolgozóit ismerhetik meg azok, akik kezükbe veszik Vakler Lajos újságíró újonnan megjelent könyvét. A Fehérvári beszélgetések ötödik kötetét hétfőn délután mutatták be a Tolnai utcai Tagkönyvtárban.

"Fogtam magam és átnéztem a régi és a jelen orvosait, hiszen nem feledhetjük, hogy a 70-es évek közepétől fejlődött a legjobban a kórház. Így kezdődött és Bucsi László az akkor főigazgató segítségével feltérképeztük, hogy kik szólaljanak meg"- mondta el Vakler Lajos Penna Regia-díjas, Prima Primissima-különdíjas újságíró, 

Az orvosok mellett írók, művészek élettörténetével is találkozhatnak az olvasók. Vakler Lajos beszélgetőpartnere a könyvtár vezetője volt az est folyamán. Kalincsákné Molnár Zsuzsanna úgy vélekedett, hogy Vakler Lajos nagyon hiteles a maga nemében és mindig felkészülten foglalkozik azokkal az emberekkel akiket megszólaltat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek