2 hónapnál régebbi cikk

Különleges kártyák cseréltek gazdát: első alkalommal rendeztek kártyabörzét Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Preszter Elemér
Különleges kártyák cseréltek gazdát: első alkalommal rendeztek kártyabörzét Székesfehérváron

A gyűjteményükből hiányzó kártyalapokat is megszerezhették azok, akik részt vettek az első székesfehérvári kártyabörzén. A különleges eseménynek a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház adott otthont.

NBA, Pokémon, Star Wars kártyákkal lehettek gazdagabbak azok, akik ellátogattak az első székesfehérvári kártyabörzére. A teltházas rendezvényen lehetőség volt dobozok és teljes pakkok vásárlására is.

Ez inkább egy hobbi és egészen nagy értékeket is ki lehet belőle hozni. Olyan, mint egy lottószelvény, egy csomagból kihúzhatod a legjobbat és a legrosszabbat is.

Szöllősi Marcell elárulta, már kicsi kora óta gyűjti a különféle kártyákat, így nagyon örült a lehetőségnek, hogy édesapjával ellátogathatott az eseményre. De nem csak a gyerekek körében volt népszerű a rendezvény, felnőttek is szép számmal érkeztek a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba.

A résztvevők több mint 15 asztalon kutathatták a gyűjteményükből hiányzó darabokat. A szervező elmondta, az új kártyacsomagok akár több százezer Forint értékű lapokat is rejthetnek.

A börzén az MGC Hungary, egy angol, Európában jelenleg a legnagyobb bevizsgáló cég is képviseltette magát, amelynek képviselői az elhozott kártyákat személyesen juttatták el a bevizsgálásra, 5 darab után ajándék póló, 10 darab után pedig egy ajándék bevizsgálás is járt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek