1 hónapnál régebbi cikk

Tömegeket megmozgató tojáskereső versenyt rendeztek Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Tömegeket megmozgató tojáskereső versenyt rendeztek Fehérváron

Több száz gyermek és szüleik lepték el a Zichy-ligetet szombaton délután. A Székesfehérvári Keresztény Közösség Egyesület idén is megszervezte húsvéti tojáskereső versenyét.

Zenés színpadi műsorral indult az izgalmas húsvéthoz kapcsolódó családi program. Több száz 2-12 év közötti gyerkőcöt és szüleiket vártak meglepetéssel szombaton a Zichy-ligetben a Székesfehérvári Keresztény Közösség Egyesület szervezésében, ahol idén immár 22. alkalommal rendezték meg a Húsvéti Tojáskereső Versenyt. A rendezvény Amerikából indult, mára pedig már igazi hagyománnyá nőtte ki magát.

7000 darab cukorral töltött műanyag tojást rejtettek el a szervezők, amelyeket a gyerekek öt különböző korosztályra bontva kerestek meg. A játékos megmérettetésre idén is sokan érkeztek. Nagy volt a roham, a kicsik igyekeztek minél több tojást begyűjteni. A rendezvény idén is nagy sikert aratott a családok körében.

A szervezők egy-egy tojásban “kincs” feliratú cédulát is elrejtettek. A megtalálókat ajándékcsomaggal jutalmazták meg. A délután folyamán gyermek-szülő játékok, és arcfestés és csillámtetoválás is várta a családokat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek