Fontos információ annak, aki esővízgyűjtő tartályt igényelt a Virágos Székesfehérvár pályázaton
Fehérvár Médiacentrum fotója
Városgondokság
Fontos információ annak, aki esővízgyűjtő tartályt igényelt a Virágos Székesfehérvár pályázaton

Április 15-én, hétfőtől kezdi osztani a Városgondnokság a 200 literes esővízgyűjtő tartályokat a hozzá tartozó fedéllel és csappal együtt.

A Virágos Székesfehérvár 2024 pályázaton 1400-an igényeltek esővízgyűjtő tartályt, amelyeket – a hozzá tartozó tetővel és csappal - Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. központi telephelyén, a Szent Vendel utca 17/A szám alatt lehet majd átvenni 2024. április 15-16-17-18-án az előre lefoglalt időpontban.

A Városgondnokság kéri az igénylőket, hogy az átvétel zökkenőmentes, gyors lebonyolítása érdekében megfelelő méretű tárolóhellyel rendelkező gépjárművel érkezzen mindenki!

A 200 liter térfogatú tartály méretei a következők:

  • magasság:  80 cm
  • felső átmérő:  68 cm

Egy átlagos autó hátsó ülésére fektetve elfér, és a nagyobb csomagtartókban is lehet szállítani, de a kisebb autók első ülésére nem fér be. 

Az átvétel előtt javasolt felmérni, hogy az ajtók nyílási szöge vagy a csomagtartó nyílása megfelelő-e az edény behelyezéséhez, valamint az autó csomagtartóját, üléseit, kalaptartót, rögzített gyereküléseket és egyéb dobozokat, csomagokat, kosarakat, szerszámokat az átvétel előtt úgy elrendezni vagy kivenni az autóból, hogy a nagy méretű edény beférjen.

Az átvételi terület megközelítése gépjárművel a Bregyó köz felől lehetséges, a kihajtás is ugyanitt történik, az átadópont közelében parkolási lehetőséget biztosítanak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek