2 hónapnál régebbi cikk

Tavaszköszöntő a Tóvárosban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Németh-Nagy Róbert
Tavaszköszöntő a Tóvárosban

Piknik várta a családokat, a lakókat Tóvárosban vasárnap. A tavaszköszöntő rendezvényen gyerekműsorok, játékok, operettelőadás szórakoztatta a közönséget. A nap sztárfellépője Csepregi Éva volt.

Váradi Eszter Sára és Keller János operett előadása is szórakoztatta a Tóvárosban élőket vasárnap délután. A páros slágereit sokan hallgatták a színpad előtti téren. Akik gyerekekkel érkeztek, a nekik szóló programokat választották ezidő alatt. A Tóvárosi Tavaszköszöntő Piknik minden évben megmozgatja a városrész lakosságát. A délutáni együttlétet most is sokan választották.

„Évek óta szép hagyomány, hogy egy évben egyszer egy piknikre, egy egész napos programra hívjuk az itt élőket. A mai nap is nagyon sokan jöttek el, szerencsére az időjárás is nagyon mellettünk van. Igyekeztünk a kicsiknek is és a régebb óta fiataloknak is mindenféle jó programot szervezni és láthatóan értékelték ezt az itt élők” – mondta el Mészáros Attila, a városrész önkormányzati képviselője.

A színes programokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezte. A rendezvényen gyerekműsorok, színpadi előadások, játékok várták a kisebbeket, nagyobbakat, idősebbeket és fiatalabbakat.

„Úgy próbáltuk összerakni a programokat, hogy minden korosztály megtalálja a hozzá illő programot. Készültünk a gyerekeknek, volt gyerekszínházunk, van állatsimogatónk, ahol kecskét, bárányt, illetve nyuszit tudnak simogatni. Itt volt velünk Zsigmond Lala énekstúdiója, az énekstúdióba járó fiatalok is bemutatták tudásukat, illetve volt egy kis operett előadás” – ismertette Skobrák-Kovács Réka, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ programszervezője. 

Az este hat óráig tartó piknik sztárfellépője Csepregi Éva volt. Az énekesnő régi Neoton slágerekkel szórakoztatta a közönséget.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek