1 hónapnál régebbi cikk

Minden eddiginél többen vettek részt idén a TESZ futáson 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Minden eddiginél többen vettek részt idén a TESZ futáson 

Hagyományosan Pünkösdhétfőn, immár 13. alkalommal rendezte meg idén a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyt az Alba Regia Atlétikai Klub, a Depónia Nonprofit Kft-vel és a város Önkormányzatával közösen.

Változatlanul a Várkörúton és a Rákóczi utcán, a Panoráma Offices környékén zajlott Pünkösdhétfő délutánján a 13. TESZ futás. A sportbarátok idén is 4,8 és 11,2 kilométeres távokon, valamint háromfős váltóban indulhattak. Idén minden eddiginél többen neveztek, egyéniben több mint 200-an álltak rajthoz, emellett 22 háromfős váltó jelentkezett.

A TESZ-futást Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes rajtoltatta el. Mindkét távon, a 35 év alatti és feletti kategóriában, a férfiak és a nők között is díjazták az első három helyezettet, és ugyancsak díjazták az első három leggyorsabb váltót.

18.30 órakor rajtolt el a DEPÓNIA futás. A résztvevők kizárólag a helyszínen, már 16 órától nevezhettek egy széttaposott PET-palackkal, cserébe ajándék pólót kaptak. Itt mintegy 1 500-an álltak rajthoz, az 1,6 kilométeres távot pedig kicsik és nagyok közösen teljesíthették.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek