4 hónapnál régebbi cikk

Enthronersek tartottak rendhagyó tornaórát a Fehérvári iskolában
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
Enthronersek tartottak rendhagyó tornaórát a Fehérvári iskolában

Rendhagyó tornaórákkal várták a Fehérvár Enthroners játékosai a Vasvári Pál Általános Iskola felsőseit csütörtökön. A diákok az amerikai futballal ismerkedhettek meg a délelőtt folyamán.

A legnagyobb biztonság mellett próbálhatták ki az amerikai foci legfontosabb mozdulatait csütörtökön délelőtt a Vasvári Pál Általános Iskola felsősei. Az Fehérvár Enthroners játékosai érkeztek az intézménybe azért, hogy rendkívüli testnevelés órák keretében népszerűsítsék a sportágat és ösztönözzék a diákokat arra, hogy ők is próbálják ki a sportot.

Mint a csapat elnöke mondja, ezeken az alkalmakon úgy próbálják ki a fiatalok a sportágat, hogy nem veszélyeztetik sem magukat sem társaikat. A Vasvári Pál Általános Iskolában mindig szívesen fogadják hasonló bemutató órákra a város sportklubjait, az Enthronerssel több éves jó kapcsolatot ápolnak.

A játékos délelőttön fiúk, és lányok lelkesen teljesítették a könnyűnek nem mondható feladatokat, az Enthroners játékosai pedig bíznak abban, hogy sikerült a gyerekekkel megkedveltetni a sportágat, és többen is kedvet kapnak az amerikai focihoz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek