3 hónapnál régebbi cikk

Újabb együttműködést kötött az Óbudai
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Újabb együttműködést kötött az Óbudai

Az Országos Sporttudományi Kongresszus keretében együttműködési megállapodást írt alá szerdán az Óbudai Egyetem és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem.

Szerdán ünnepélyes keretek között írták alá a Hiemer-házban azt a megállapodást, amely az Óbudai Egyetem és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem együttműködéséről szól. Sterbenz Tamás, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem rektora elmondta: A két intézmény közötti kapcsolatot megteremtő megállapodás már 2020-ban létrejött, mostantól pedig négy képzést szakmai partnerként támogatnak a felek.

A megállapodást Cser-Palkovics András polgármester, a Rudolf Kálmán Óbudai Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke jelenlétében látták el írták alá a felek. Kovács Levente, az Óbudai Egyetem rektora hangsúlyozta: a Corvinus Egyetem sportközgazdász szakának átvételének hatására az egyetemen a sportélet új formát öltött mind a hallgatók, mind a dolgozók számára. Hozzátette: nemcsak a műszaki háttér, de az itt folyó kutatások is elősegítik majd a munkát az intézmények között.

A megállapodás szerint a jövőben a két egyetem oktatói részt vesznek majd mind a kurzusok kidolgozásában, mind pedig oktatásukban is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek