2 hónapnál régebbi cikk

Indul a nyaralószezon!
Fehérvár Médiacentrum fotója
pinterest.com
Indul a nyaralószezon!

Mik legnépszerűbb úti célok? Milyen szempontokat vesznek figyelembe a magyar utazók nyaraláskor? Idén drágulásra is lehet számítani.

Hamarosan megkezdődik a vakáció, indul a nyaralási szezon. Habár több országban már most telt házzal működnek a szállodák, a legtöbben a főszezonra, vagyis júliusra, és augusztusra időzítik utazásukat. A legnépszerűbb úti célnak idén is a tengerparti országok számítanak, mint például Olaszország, Görögország és Törökország.

Az egyik székesfehérvári utazási iroda vezetője az fmc.hu-nak elmondta, mivel sokan gyermekekkel együtt utaznak, a legtöbb szálláshelyen erre is gondolnak.

Grosz Pálma hozzátette, Horvátország továbbra is kedvelt üdülőhely a magyarok körében. Nem szabad figyelmen kívül hagyni a belföldi üdülő, és kirándulóhelyeket, ezek is népszerűek az utazók körében.  

Az idei évben a buszos és repülős utazások is gyorsan elkeltek, azonban bármilyen utazást is választunk, azzal számolni kell, hogy a legtöbb helyen 30-40%-os árnövekedésre számíthatnak a nyaralók, de vannak olyan országok is, ahol akár a duplájára nőttek az árak.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek