2 hónapnál régebbi cikk

Jubilál a juniális Vízivárosban – Új helyszínre költözik a rendezvény
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Jubilál a juniális Vízivárosban – Új helyszínre költözik a rendezvény

Óriásjátékok, kézműves foglalkozások és koncertek is várják a gyerekeket és szüleiket Vízivárosban június utolsó szombatján. A nagy sikernek örvendő Kölyök Juniálist ezúttal új helyszínen rendezik meg.

Az immár tíz éves hagyományra visszatekintő rendezvény mindig nagy népszerűségnek örvend a családok körében, szívesen érkeznek a programra más városrészekből is érdeklődők. A juniális új helyszínre költözik idén.

"Nem csak a gyerekeknek nagy élmény mindig, a szülők is szívesen jönnek, egy igazi kavalkád szokott itt kialakulni. Új helyszínre költözünk, a Zöldfa térre, amelyet még 2011-ben alakítottunk ki az önkormányzat segítségével"- mondta el a városrész önkormányzati képviselője, Horváth Miklósné.

A programon a székesfehérvári közszolgáltatók is bemutatkoznak, a gyerkőcök játszva tanulhatnak arról, hogyan zajlik a mindennapi munka egyebek mellett a Városgondnokságnál, a Széphőnél, vagy a tűzoltóságnál.

Hagyományos programelemünk az ovis próba. Idén tízpróba lesz, mivel 10 éves a rendezvény.

Pisch Norbert főszervező elmondta emellett pedig számos koncert és játék várja a kicsiket.

A szerdai sajtótájékoztatón kiderült az is, hogy idén is lesz Palacsinta Péntek, amelyet az iskolakezdés előtti utolsó pénteken, vagyis augusztus 30-án rendeznek meg szintén Vízivárosban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek