1 hónapnál régebbi cikk

Átvette a kinevezését Dr. Bakos Gábor, a Szent György Kórház főigazgatója
·Hírekegészség·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
FVSZGYEOK
Átvette a kinevezését Dr. Bakos Gábor, a Szent György Kórház főigazgatója
·Hírekegészség·Utolsó frissítés: undefined

Pintér Sándor belügyminiszter Bakos Gábort bízta meg a vármegyei Kórház főigazgatói feladatainak ellátásával. A megbízási díszokiratot ünnepi állománygyűlés keretében vette át az új főigazgató Rétvári Bence miniszterhelyettestől a kórház Romhányi Auditóriumában.

Dr. Bakos Gábor egészségügyi menedzser, ortopéd-traumatológus szakorvos. Családos, két gyermek édesapja. Semmelweis Egyetemen 2002-ben szerzett orvosi diplomát. Baleseti sebészeti szakorvos képzését a Jávorszky Ödön Városi Kórházban Vácon kezdte meg, ahol kiváló szakmai és támogató környezetben sajátította el az orvoslás alapjait. 2009-ben ortopédia-traumatológia szakvizsgát szerzett, majd három évet Angliában dolgozott, ahol szakmai fejlődése további lendületet vett. 2015-től a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Traumatológiai Osztályán dolgozik. A magas színvonalú szakmai munka és emberi környezet a továbbiakban már Székesfehérvárhoz köti.

2017-ben kezdeményező szerepet vállalt a Baleseti Ambulancia átalakításában, melynek később vezetője is lett.

Számos hazai és külföldi kurzuson vett részt, több szakmai társaság tagja, oktatóként aktív szerepet vállal a hazai traumatológus képzésben. 2020 áprilisától a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház orvosigazgató-helyettese.

2024-ben a Semmelweis Egyetemen egészségügyi menedzser MSC diplomát szerzett.

Elkötelezett amellett, hogy józan gondolkodással és szakmaisággal, a közösség céljaitól vezérelve működtethető olyan egészségügyi rendszer, mely korszerű ellátást nyújtva, az egészségügyi és az egészségügyben dolgozó munkavállalók számára is megfelelő munkakörülményeket biztosítva, hosszútávon fenntartható.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek