1 hónapnál régebbi cikk

Hamarosan berobban a FEZEN Fesztivál
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fröhlich Dániel
Hamarosan berobban a FEZEN Fesztivál

Két hét múlva ilyenkor már a Fezen Fesztiválon tombolhatnak a kikapcsolódni vágyók. A Fezen idén ismét két szabadtéri nagyszínpaddal, számos hazai és külföldi előadóval várja a fesztiválozókat.
Alig pár nap és kezdődik a 2024-es FEZEN Fesztivál. A látogatókat idén is számtalan hazai és külföldi előadó várja majd, július 31. és augusztus 3. között. Ahogy az elmúlt 27 évben, úgy idén is egy műfajilag sokszínű fesztivál várja a Székesfehérvárra érkezőket.
2024-ben színes a hazai és külföldi felhozatal: az elektronikus vonalat képviselve visszatér a Scooter, és most először színpadra lép ATB, a metál rajongók tombolhatnak majd az Avantasia vagy a Combichrist koncertjén, de a magyar zene szerelmesei is meg fogják találni kedvenceiket többek között a Halott Pénz, Dzsúdló és a Valmar személyében. 
A 4 nap alatt közel 80 előadó lép majd színpadra.
A fellépők listája és a fontos információk megtalálhatók a www.fezen.hu/lineup oldalon, a FEZEN facebook oldalán vagy a hamarosan frissülő FEZEN applikációban, amelyet érdemes lesz letölteni, hiszen a személyre szabható koncertlistán túl, itt lehet a leggyorsabban információt kapni az akciókról, dedikálásokról.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek