1 hónapnál régebbi cikk

Vita miatt rohant át a síneken a 14 éves lány, akit Maroshegyen elgázolt a vonat
·Közlekedésgázolás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Tények
Vita miatt rohant át a síneken a 14 éves lány, akit Maroshegyen elgázolt a vonat
·Közlekedésgázolás·Utolsó frissítés: undefined

A kamaszlány állítólag a párjával veszett össze. Amikor emiatt át akart szaladni a túloldalra, a síneken elesett, a vonat pedig hiába fékezett, már nem tudott megállni.

Ahogy korábban mi is megírtuk, péntek este halálos vonatgázolás történt Székesfehérváron. A Tények úgy tudja, hogy a maroshegyi vasúti átkelőnél egy 14 éves kislány vesztette életét, amikor egy vita után át akart szaladni a túloldalra.

A vonat 78 kilométeres sebességgel közeledett az átkelőhöz, és bár a vezető azonnal megkezdte a vészfékezést, már nem tudta megállítani a szerelvényt. A mozodonyvezető hosszan dudált, de már nem tudta elkerülni a tragédiát.

Kapcsolódó
Embert gázolt a vonat Maroshegyen

Embert gázolt a vonat Maroshegyen a Vásárhelyi utcai vasúti átjárónál, késő éjszakáig tarthat a helyszínelés, pótlóbuszok szállítják az utasokat Szabadbattyánig.

A mentők perceken belül a helyszínre érkeztek, de a fiatal lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni. 

A Tények információi alapján a lány egy kamaszokból álló társasággal sétált a Balatoni úton, amikor összeveszett a párjával. A veszekedés után barátnőjével együtt át akartak szaladni az út túloldalára annak ellenére, hogy ekkor a lámpa már tilos jelzést mutatott. A két lány közül az egyiknek sikerült átérnie, azonban a másik az átkelőben elesett, és ekkor ütötte el a vonat.

A balesetet a lány barátai végignézték, és az eset után sokkos állapotba kerültek.

A Tények teljes riportját a székesfehérvári tragédiáról itt lehet megnézni:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók