Folytatódnak a fehérvári városrészi egészségügyi szűrőnapok
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kovács Szilvia
Folytatódnak a fehérvári városrészi egészségügyi szűrőnapok

Az őszi időszakban elsőként az Öreghegyi Közösségi Házba várják az egészségi állapotukra kíváncsi fehérváriakat.

EKG, állapotfelmérés, melanóma szűrés. Csak néhány a sok vizsgálat közül, melyek az Öreghegyi Közösségi Házban várják szeptember 14-én szombaton 9 és 13 óra között az egészségükre odafigyelő fehérváriakat. Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok a programot beharangozó sajtótájékoztatón hangsúlyozta: Székesfehérváron évek óta hagyományosan nagy sikerrel működnek a városrészi szűrőnapok, most is nagy érdeklődésre számítanak a szervezők.

A szűrőnap ezúttal is a Humán Szolgáltató Intézet, és az Egészségfejlesztési Iroda összefogásában valósul meg a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktatókórház szakembereinek szakértelme segítségével.

Az egyes vizsgálatokhoz előzetes bejelentkezés szükséges, erre szeptember 9-én és 8 és 16 óra között lesz lehetőség a 06-70-455-99-30-as telefonszámon.

A szervezők kérik, hogy, ha valaki kapott időpontot, de mégsem tud részt venni a szűrőnapon ugyanezen a telefonszámon mondja le azt, mert így a várólistáról más így megkaphatja a helyét.

A sorozat pedig az öreghegyi után tovább folytatódik: legközelebb Kisfaludon, majd a Köfém Művelődési Házban is élhetnek a fehérváriak a lehetőséggel.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek