Szavazz Lengyel Zsófira!
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Szavazz Lengyel Zsófira!

Idén is keresi a példamutató, ösztönző női példaképeket a Femcafe.hu. A portál az olvasók segítségét kéri, akik hat kategóriában szavazhatnak a leginspirálóbb hölgyekre.

A Femcafe.hu hatodik éve jutalmazza azokat az ösztönző női példaképeket, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége példaként szolgál. Idén hat kategóriában keresik a leginspirálóbb nőket, kategóriánként három-három jelölt van, akikre online adhatják le szavazataikat az olvasók.

A jelöltek között szerepel Lengyel Zsófia kommunikációs szakember, az önkormányzat esélyegyenlőségi referense, akire szintén szavazhatnak a fehérváriak. 

Fehérvár esélyegyenlőségi referense sokaknak adhat erőt és lehet példakép, munkássága, teljesítménye és személyisége példaként szolgál. Mint a fehérvári Székesfehérvári Érzékenyitő Program megálmodója mondja a legjobbkor jött neki a jelölés, mely már önmagában pozitív visszacsatolást jelent számára és plusz motivációt ad.

Szavazni szeptember 30-án éjfélig lehet. Lengyel Zsófia jelölése az alábbi linken található, ahol voksolni is lehet: Lengyel Zsófia | Femcafe

A győzteseket az október 7-i díjátadó gálán hirdetik ki.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek