Ellenzék az Auchan-körforgalom átépítéséről: ígéretek vannak, előrehaladás nem történt
·KözlekedésAuchan-körforgalom·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
Ellenzék az Auchan-körforgalom átépítéséről: ígéretek vannak, előrehaladás nem történt
·KözlekedésAuchan-körforgalom·Utolsó frissítés: undefined

Sajtótájékoztatót tartott Földi Judit, Fazakas Attila és Sándor Barbara az Auchan-körforgalom átépítéséről. Elmondásuk szerint csak ígéreteket kaptak, ám komoly előrehaladás nem történt a fejlesztéssel kapcsolatban.

Sajtótájékoztató tartott Földi Judit, a DK országgyűlési képviselője az Auchan-körforgalom átépítése kapcsán kedden délután. Földi Judit úgy fogalmazott, többször kérdezte az aktuális államtitkárságot, hogy a fejlesztéssel kapcsolatban történt-e bármilyen előrelépés, ám konkrét választ nem kapott:

“Tavaly március óta próbálom elérni, hogy konkrét választ kapjunk. A legutóbbi válasz is azt támasztja alá, hogy semmilyen előrelépés nincsen. Folyamatosan hitegetnek, hogy elkészülnek a tervek, ennek ellenére a közbeszerzési értesítőben a mai napig nem írták ki erre a fejlesztésre vonatkozóan a pályázatot.” - fogalmazott Földi Judit. 

Fazakas Attila kiemelte, fontos lenne az Auchan-körforgalom fejlesztése, ugyanis állandó dugó van a környéken: “Ha továbbmegyünk Veszprémbe, akkor láthatjuk, hogy ott viszont megvalósultak komolyan közlekedéssel kapcsolatos beruházások. Sajnálatos módon Fehérváron nem, és a kérdésünk az lenne, hogy vajon miért érdemlik ezt a székesfehérváriak?”

Sándor Barbara, Fehérvárért Közösen Egyesület önkormányzati képviselője elmondta, azért tartja fontosan az Auchan-körforgalom átépítését, mert az idő, amit az emberek a várakozással töltenek, pótolhatatlan: “Egy hónapban kb. 10 órát állnak dugóban a székesfehérváriak, ezt az időt tölthetnék a családjukkal is.”

A képviselő hozzátette, a felújítással kapcsolatban csak ígéreteket kaptak, de konkrét cselekedet nem történt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek