Annál lazábban még senki nem ment át piroson, mint ez a buszos Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
YouTube/Dashcam Hungary
Annál lazábban még senki nem ment át piroson, mint ez a buszos Székesfehérváron

Nemcsak a buszsofőr, hanem egy bringás is hidegvérrel rongyolt át a piroson. Utóbbi esetben még az sem zavarta a biciklist, hogy gyalogosok is keresztezték az útját.

Újabb videóval jelentkezett meg a Dascham Hungary a YouTube-on. A székesfehérvári és környékbeli necces közlekedési helyzetekre specializálódott csatorna ezúttal egy gárdonyi és négy székesfehérvári szituációt gyűjtött egy csokorba. Ezek közül talán az a két eset a legmegdöbbentőbb, amikor előbb egy buszsofőr az Alba Aréna kereszteződésénél, majd egy bringás a Budai úti Intersparnál hagyja figyelmen kívül a piros lámpát.

A buszos jelenetben az autók sorra mennek át a zöld jelzésen, majd a sárgán is még átcsúsznak többen. Ezután egy villanásnyi szünetet követően a távolsági busz a már másodpercek óta piros lámpán a legnagyobb nyugalommal, változatlan tempóval halad át.

A biciklis nagyjából ugyanezt tudja, csak itt már a zebrán közlekedő gyalogosok is belépnek a történetbe. A Budain csorgó kerékpárost láthatóan a legkevésbé sem érdekelte, hogy a lámpa már akkor is bőven piros volt, amikor körülbelül ötven méterre lehetett tőle, a gyalogosok pedig elindultak a túloldalról. A biciklis változatlan tempóval gurult tovább.

A videót ide kattintva lehet megnézni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek