Fair17 °C
2020. október 27. kedd Szabina
Menü

Riasztást adtak ki a zivatarok miatt!

Riasztást adtak ki a zivatarok miatt!

Nem kedvez az időjárás a szabadtéri programoknak, már Székesfehérváron is villámlik, mennydörög, esik. A meteorológiai szolgálat pedig másodfokú riasztást adott ki a felhőszakadások és a heves zivatarok miatt.

A jelentés szerint a Dunántúlon, illetve az Északi-középhegység területén alakulhat ki egy-egy zivatar, amelyekhez lokálisan jelentősebb mennyiségű csapadék és szélerősödés (40-60 km/h) is kapcsolódhat.

A zivatarok várhatóan csütörtökön a kora hajnali órákban szűnnek meg, ezt követően csütörtökön az alkalmazott kritériumok szerinti veszélyes időjárási jelenség már nem valószínű.

Az előrejelzés szerint holnap délelőtt kezdetben még nagy területen erősen felhős, a keleti országrészben borult idő lesz jellemző. A Dunántúlon hosszabb időre kisüt a nap és számottevő csapadék sem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 10-16 Celsius-fok között valószínű, de a szélvédettebb helyeken ennél hűvösebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet általában 20 fok körül valószínű.

Az arra érzékenyeknél a hidegfront vérnyomás-ingadozást, erős fejfájást, izom- és hasi görcsöket, valamint keringési problémákat okozhat.

És persze lesz, aki így érzi majd magát:

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Újra akadálytalanul lehet közlekedni az M1-es autópályán Budapest és Tatabánya között
  Újra akadálytalanul lehet közlekedni az M1-es autópályán Budapest és Tatabánya között
 • Tűzvész tombol Kalifornia déli vidékein
  Tűzvész tombol Kalifornia déli vidékein
 • Hamis parfümszállítmányon ütött rajta a NAV
  Hamis parfümszállítmányon ütött rajta a NAV
 • 10 milliárd forintos többletforrás a falugazdász programra
  10 milliárd forintos többletforrás a falugazdász programra