7 évnél régebbi cikk

Egy nem mindennapi álláshirdetés: dolgozz Hosszú Katinkával!
Fehérvár Médiacentrum fotójaEgy nem mindennapi álláshirdetés: dolgozz Hosszú Katinkával!

Miközben az ember gyanútlanul internetezget vasárnap délután, egyszer csak szembejön vele egy álláshirdetés: az Iron Lady brand további építéséhez kollégákat keresnek. Magyarán: akár én is lehetek a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka munkatársa? Na, nézzük csak tovább.

Hosszú Katinka olyan ütemben termeli az aranyakat és világcsúcsokat, hogy nem csoda, ha az ember nem vágja fejből, miből mennyi is van neki éppen. És csak remélni tudom, hogy a Wikipedia nálam jobban up-to-date, szerintük ez a most aktuális helyzet: "háromszoros olimpiai, ötszörös világ-, és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő. Az első olyan versenyző, aki egy időben tartja a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban (200 m, 400 m, rövid pályán: 100 m, 200 m, 400 m)."

Korrekt kis lista. Ki ne akarna egy ilyen nyerő sportolóhoz csapathoz tartozni? Azt ugyanis tudjuk, hogy napjaink (és talán minden idők) legeredményesebb magyar úszónője mögött ott áll a férje, a zseniális edző és marketing-érzékkel jócskán megáldott Shane Tusup. Katinka sikerei és népszerűsége láttán felépítették köré az Iron Lady márkát, és a webshopjukban lehet venni, könyveket, sapkát, bögréket, karkötőt, pólót és még több sapkát. Annyira ügyesen csinálják a dolgot, hogy a múlt héten néhány portál felkapta a fotót, amin Hosszú Katinka egy különös maszkban edz, amiről nekem azonnal a sötét lovag trilógiából ismert Bane maszkja ugrott be. És mit ad isten, a viselőjét extra teljesítményre kényszerítő maszk már bárki számára elérhető és megrendelhető. Profi kis gépezet ez, kérem szépen. 

És mint ilyen, növekedésre van ítélve. Vasárnap délután futottam bele egy álláshirdetésbe, ami arról szól, hogy az Iron Lady brand további építéséhez kollégákat keresnek, ezekre a pozíciókra: art director, HR-specialista, értékesítő, rendszergazda, marketing specialista, PR-asszisztens, személyi asszisztens. A munkavégzés helye a budapesti II. kerület lenne, és ha a honlapjukon is feltüntetett címről (Mandula utca 28.) beszélünk, akkor ez bizony a Rózsadombon helyezkedik el. Álommeló, álomkörnyezetben.

Szóval, ha valaki szeretne napjaink egyik legismertebb, legkedveltebb és legeredményesebb magyar emberével együtt dolgozni, akkor itt a lehetőség. A teljes hirdetést ide kattintva lehet elolvasni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek