6 évnél régebbi cikk

10+1 hasznos (?) holmi gazdiknak
Fehérvár Médiacentrum fotója10+1 hasznos (?) holmi gazdiknak

Az ember mindent megtesz a kedvenceiért, hisz akárhogy nézzük, egy kutyus, egy cica mindenképp családtagnak számít. És ugye a gyereknek is megvesszük a jelmezt, a játékokat, hogyne tennénk ugyanezt meg a kutyának, a cicának. Bár azért lehet, hogy néha túlzásba esünk?

1. Autósülés
Kellemes, kényelmes, puha belül szőrmével borított hordozó, amiben kedvencünk akár pihenhet is a kutyus, a cica. Reméljük, a hátsó ülésen nincs hányingerük...

2. Fejdísz macskáknak és kistermetű kutyáknak
Végül is az ember néha szeret hülyét csinálni magából. Akkor miért ne szeretne a kedvencéből is. Ebben a kollekcióban igazán minden alkalomra találni hülye fejfedőt: jöhet a karácsony, a húsvét vagy akár a méhek napja...

3. Oroszlánsörény
A nagyobb testű kutyák sem maradnak ki a szórásból: álcamesterek kitalálták, hogyan lehet az alapvetően nyugodt, azt is mondhatnánk, kenyérre kenhetően békés természetű retriverünket félelmetes vadállattá maszkírozni. Oroszlánsörényt neki! És hogy mindenképp passzoljon: négy színben is kapható.

4. Kutyaszelfi
Ugye milyen nehéz a kutyust lefotózni? Izeg-mozog, kapkodja a fejét… Nahát mostantól már nem. Csodás kutyaszelfi-készítő kiegészítőt tehetünk a mobilra, így pedig mindig lelkes és szembenéző kutyaportrékat készíthetünk.

5. Fürdető karika
Azért egy kutya megfürdetése nem egyszerű. Vagy legalábbis nem VOLT egyszerű. De ezzel a rendkívül praktikus kutyafürdető karikával szint0e gyerekjáték. Ráadásul samponadagolót is szereltek rá.

6. Macskakefe
A cicákat csak ritkán kell fürdetni. Viszont szeretik, ha a bundájukat keféljgetjük. Ez a két kefecsoda segítségünkre lehet akkor is, ha kedvencünk a kelleténél önállóbb, és nem hagyja magát fésülni.

7. Pedálos itató
Láttatok már játszótéren az ivókúttal játszó gyerekeket? Nahát ez annak a kutyaváltozata. Nem tudom, vajon elegendő vízhez jut-e így a kerdvenc, de hogy jót játszik, az biztos.

8. Nyakkendő
Alkalmi viselet kutyusok és macsekok számára. Már csak a szivar hiányzik...

9. Jutalomfalat lövő
Nem tudom, kutyaviselkedés-szakértőnk mennyire tartja ezt az eszközt hasznosnak, de mindenesetre ezzel talán a lustább kutyusok is rávehetők némi futkározásra, ugrálásra.

10. Kajalabda
Hivatalosan kisállateledel-adagoló labda. Van belőle kisebb és nagyobb, vagyis cicáknak is adható. Megtöltjük szárazeledellel és már indulhatunk is dolgozni. Kedvencünk a kaja megszerzése érdekében játszik a labdával, vagyis nem fog unatkozni sem és éhezni sem...

+1 GPS medál
És egy kütyü kutya- vagy macskatartó kockáknak! Így aztán sose veszítjük szem elől a kicsikét! A medált a nyakörvre tesszük, és a mobilunkon megnézhetjük, merre csatangol a csibész kandúr. Sőt, ha fennragadna egy fán, tudjuk, hova hívjunk segítséget.

 

forrás: kutyubazar.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek