6 évnél régebbi cikk

Zsigmond Lala a Balatonon forgatta új klipjét
·ZeneZsigmond Lala·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaZsigmond Lala a Balatonon forgatta új klipjét
·ZeneZsigmond Lala·Utolsó frissítés: undefined

A Fehérvár Hangja tehetségkutató kapcsán Zsigmond Lala neve már ismerősen cseng a fehérváriaknak. A fiatal énekes most új klipben mutatta meg tehetségét, a Szabad szellem című dal zenéjét Szabó Zé, szövegét Molnár Tamás írta.

Balaton, nyár és a valószínűtlenül kék ég. Zsigmond Lala Szabad szellem című dalának klipjéhez jobb háttért nem is lehetett volna találni. De - legalábbis, ahogy Lala mesélte - a helyszínválasztás volt a könnyebbik része a klipforgatásnak.

Eleve két forgatási napot tűztek ki, hiszen az első csak a helyszínek körbejárásával telt, majd a másodikon zajlott maga a forgatás. Végül Siófokot, illetve a balatonvilágosi Tópart Hotelt választották. Mivel kifejezetten egy nyári, bulizós számról beszélünk, ezért fontos volt, hogy minél hamarabb elkészüljön, és eljusson az emberekhez a klip.

A forgatás hangulatára nem lehetett panasz, mindenki nagyon élvezte, így persze az idő rövidsége sem okozott gondot. Sőt éppen a viszonylagos gyorsaság segített abban, hogy még spontánabbnak hasson a végeredmény, ami kifejezetten jót tett a klip hangulatának.

Míg az első napon szikrázóan sütött nap, a forgatás már nem volt ilyen zökkenőmentes, kimondottan hűvös és szeles időt sikerült kifogni. Az utóbbinak végül még örültek is, hiszen a hullámzó Balaton dobott a feelingen, néha úgy érezték, mintha a tengernél sétálnának. A hőmérséklet már egy másik dolog volt, nem túlzás kijelenteni, hogy fáztak, de a felvételeken persze ebből semmi nem vehető észre.

Zsigmond Lala a forgatáson (Fotó: blinxmedia.hu)

Persze azért volt olyan rész is, aminek többször neki kellett futniuk. Ilyen volt például a szökőkutas jelenet, amikor Schher Pannával, a női főszereplővel egymással szemben kellett sétálniuk, hosszasan nézve egymást. Nem bírták ki nevetés nélkül, ahogy az első refrén szelfizős jelenetét sem. „Amikor a való életben jönnek oda hozzám szelfizni, akkor nem nevetem el magam, megrendezve ezt egy kicsit nehezebb megállni.” - mesélte Zsigmond Lala.

A végleges zenei anyag végül két hét alatt készült el, és hamarosan jön a folytatás. „Még nem hivatalos, de ősszel, ugyanezzel a stábbal szeretnék újabb dalt kiadni. Azt szerettem volna, hogy az első számom pörgős és vidám legyen, a jövőben azonban szívesen készítenék egy valamivel líraibb, érzelmesebb dalt is, de egyébként bármire nyitott vagyok.” - összegezte terveit Lala.

A klip előtt pedig jöjjön néhány érdekesség Laláról:

  • Jazz-ének szakon végezte el a Kodolányi János Főiskolán
  • Főszerepet kapott az Abigél című musicalben, illetve a My Fair Lady-ben
  • A Spencer Hill Magic Band énekese, akik Bud Spencer és Terence Hill filmzenéket játszanak
  • Hetedik osztályban kezdett el éneklést tanulni 
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek