3 évnél régebbi cikk

Kukkants be a fehérvári Mörk új dalának kulisszái mögé, majd szavazz, hogy nyerjenek a Dalszerzők Napján
·ZeneMörk·Utolsó frissítés: undefined
Kukkants be a fehérvári Mörk új dalának kulisszái mögé, majd szavazz, hogy nyerjenek a Dalszerzők Napján
·ZeneMörk·Utolsó frissítés: undefined

Elrajtolt az Artisjus 2020-as videópályázata, amely során a Székesfehérvárhoz sok szállal kapcsolódó Mörk készülő dalának, a Going Too Farnak az elkészüléséről szóló felvételére is szavazhattok. Hajrá, hajrá!

A Dalszerzők Napja alkalmából összesen hatvannyolc dalszerző készített kisfilmet, hogy bemutassák szerzői munkájukat, pályafutások legfontosabb mérföldköveit és pillanatait, valamint hogy elmeséljék hogyan született egy-egy emblematikus daluk.

Ha már kiváló dalszerzők, akkor a Mörk sem maradhatott ki a sorból, így Szabó Dániel Ferenc (zeneszerző - könnyűzene -, dalszövegíró, hangszerelő, zenei producer) segítségével beleshettek az együttes kulisszái mögé, amely során elcsíphetitek, hogyan készül az új szám, a Going Too Far.

Mit kell tudni Szabó Dániel Ferencről?

A Mörk fehérvári dobosa leginkább jazz, fusion, neosoul és alternatív stílusokban érzi otthon magát, kedvenc szerzeménye a Doubt, és arra a legbüszkébb, hogy több külföldi jazzfesztiválon is fellépett már (például a Leverkusener Jazztage-on, vagy az Elbjazzen), emellett kiváló muzsikusokkal játszhat és játszhatott együtt. Illetve, meg kell említeni, hogy 2019-ben az év Artisjus Junior Könnyűzenei Alkotói lettek a Mörkkel, a Blahalouisiana zenekar és Áron András ‘Apey’ mellett.

Jó, jó, de hogyan lehet szavazni?

  1. Keressétek ki a listából a kedvenc videótok címét, és egy kattintással jelöljétek ki.
  2. A lap aljára görgetve nyomjátok meg a Szavazok a kedvenc videómra gombot.
  3. Szavazatotok érvényesítése előtt lépjetek be a Google- vagy a Facebook-fiókotokkal. Erre azért van szükség, hogy a szavazás hiteles legyen, de senki nem fogja látni, hogy kire szavaztatok, a Facebookon sem jelenik majd meg.
Ezt követően már láthatjátok is a szavazás jelenlegi állását, a ti szavazataitokat is beleszámítva. A voksolás leadási határideje a Dalszerzők Napja, azaz: 2020. október 16. (23:59).
Borítókép: YouTube/Szabó Dániel Ferenc
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek