6 évnél régebbi cikk

Lezárták a Börgöndi út egy szakaszát
Fehérvár Médiacentrum fotója
Papp Brigitta
Lezárták a Börgöndi út egy szakaszát

A Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjának munkálatai miatt november 9-től előreláthatólag három hétig lezárták a Börgöndi út egy szakaszát, így az autóbuszok útvonala is módosul.

A Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjának keretében a Börgöndi út - Basa árok átereszt (Börgöndi út 2-4. között) is átépítik. A helyszíni munkálatok idejére november 9-től előreláthatólag három hétre lezárták a Börgöndi út érintett szakaszát.

A lezárás ideje alatt a Börgöndi út a Sárkeresztúri út - Akácfa utca irányból közelíthető meg, illetve hagyható el. Ezzel egyidejűleg a Sárkeresztúri út belső ágán (a Börgöndi úti csomópontnál) bevezetett útzárat feloldják, a Széchenyi út – Sárkeresztúri út útvonalon így biztosított az átmenő gépjárműforgalom.

A korlátozás miatt módosul az autóbuszok útvonala is: a Börgöndi úti Volán-telep elnevezésű megállóhely kimarad, az Akácfa utcai megállóhelyet a Sárkeresztúri úti helyközi megállóba, az Ikarus-szerviz megállóhelyet pedig a Széchenyi út – Sárkeresztúri út csomópontba helyezik át ideiglenesen.

(forrás: ökk)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek