6 évnél régebbi cikk

Ingyen megnézhető a Dávid Kornélról készült film az NBA honlapján
Fehérvár Médiacentrum fotójaIngyen megnézhető a Dávid Kornélról készült film az NBA honlapján

Már az NBA honlapján is elérhető és online megnézhető a Dávid Kornélról készült dokumentumfilm. A Kornél on Tour című 49 perces filmet június 4-én mutatta be a Sport TV.

Valahogy megvan a bája annak, hogy a világ egyik leglátogatottabb honlapján magyar nyelven, angol felirattal néz filmet az ember. Aki szeretné ezt átélni, az mindenképpen keresse fel az NBA (észak-amerikai profi kosárlabdaliga) oldalát, ahova a napokban feltöltötték a liga eddigi egyetlen magyar játékosáról készült dokumentumfilmet.

A filmet erre a linkre kattintva mostantól bárki megnézheti, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Javasoljuk, hogy az AdBlock-ot kapcsold ki a böngésződben, nehogy úgy járj, mint mi: órákon keresztül frissítgettük az oldalt, mert az istennek nem akart elindulni a film. 

A Kornél on Tour-t nyár elején mutatta be a gyártó Sport TV. Dávid Kornél eddigi egyetlen magyar kosárlabdázóként játszott a világ legnépszerűbb bajnokságában. 1999-ben a székesfehérvári Albacomptól igazolt a Chicago Bulls-ba, mely akkor már csak nyomokban volt a világ legjobb csapata. Míg a Bulls egy évvel korábban Michael Jordannel, Scottie Pippennel, Dennis Rodmannel és Toni Kukoc-csal a soraiban lett bajnok, addig '99-ben már csak az utóbbi játékossal játszhatott egy csapatban Kornél. Ezek után megjárta még a Cleveland Cavaliers, a Detroit Pistons, a Toronto Raptors és a Washington Wizards csapatát is, mielőtt három szezon múlva visszatért Európába, ahol 2008-ban befejezte pályafutását.  

A film előzetese:

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek