5 évnél régebbi cikk

Nagy tavaszi-nyári farmermustra
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alba Plaza
Nagy tavaszi-nyári farmermustra

Ahogy az előző héten megígértem, ez alkalommal a farmerek világába kalauzolom el az érdeklődőket, mert hiszem, hogy ez abszolút az a téma, ami megérdemel egy misét!

A farmer örök divat, amin egyszerűen nem fog az idő vasfoga, és amit egyetlen trend sem mer száműzni a soraiból, hiszen nélküle szinte elképzelhetetlenek a mindennapok. A saját véleményem, illetve a gyakorlati tapasztalatom is azt mondatja velem, hogy legalább egy farmernadrág biztosan lapul szinte minden gardróbban, ám nagyon nem mindegy, hogy milyen stílusú, és fazonú az az egy.

A múltkori közös vásárlásunk alkalmával a RETRO Jeans üzletében válogattunk Brigivel, mert hiszem, hogy ez a hely egy farmervásárló számára olyan, mint a gyermekeknek az édességbolt. Színes, különleges, trendi és hatalmas a választék. A kínálat sokszínűsége, a remek fazonok és a jól kombinálható darabok még a kezdetben kissé szkeptikus „ügyfelemet” is azonnal meggyőzték. Most az ő kínálatukon keresztül mutatom be az idei tavaszi-nyári szezon sajátosságait.

Mivel a RETRO fő profilja a farmer, így kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy itt minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb darabokat. Éppen ezért kínálatukban éppúgy megtalálható a klasszikusabb vonalvezetés, mint a nagyvilág legújabb divatújdonságai.
De nézzük a konkrétumokat:

Női farmerek

1. Straight, vagy egyenesszárú fazon

Közkedvelt modell, ami szinte mindig megtalálható a kínálatban, és sosem megy ki a divatból. Tökéletes választás azoknak is, akik hivatalos, „official” megjelenést keresnek, hiszen egy inggel, zakóval, valamint elegáns lábbelivel garantáltan megállja a helyét a formális megjelenés világában is. Ezeknek a nadrágoknak magasabb a csípő, illetve derék része, valamint a színük is homogén, ritkán, illetve maximum enyhén koptatottak.

2. Skinny, vagy szűk(cső)szárú fazon

Nőies, igazán testhezálló fazon, ami szinte mindent megmutat az alkatunkból, így nagyon oda kell figyelni arra, hogy ki és hogyan, illetve mivel viseli. Ebben a nadrágban a testalkaton van a hangsúly, mert még a zseb kialakítása is azt a célt szolgálja, hogy viselőjének a lehető legtökéletesebb feneke legyen, legalább is optikailag. Itt a derékmagasság is változó, általában alacsony, de létezik belőle a Skinny low rise, ami elől csípőfazon, azonban hátul magasabb a derékrésze, ezáltal még inkább kiemeli a csípő vonalát. Itt szinte kötelezően elvárt a koptatás, a szaggatás, valamint a gyöngyök és az egyéb díszítő elemek, amelyek mennyiségét és milyenségét mindig az aktuális divat határozza meg.

3. Boyfriend – avagy laza, fiús fazon

Ez az én személyes kedvencem, hiszen napjainkban az egyik legvagányabb és legstílusosabb fazon. Hosszúkás zsebek, és ülepes kivitel jellemzi, valamint különlegessége a szűk fazonú csavart szár, csavart varrás. Itt a koptatás és a szaggatások, valamint az egyéb díszítőelemek erőteljesen megjelennek, amitől még vagányabb és lazább a kivitel. A tavaszi szezon igazi slágere a Boyfriend cropped – vagyis a nem teljesen hosszú, "bokavillantós" kivitel, ami tovább fokozza a lezser és stílusos megjelenést, valamint tökéletesen igazodik a 2018-as trendekhez.

4. Overálok és Kertésznadrágok

A 2018-as szezon másik nagy slágerei, szuper sportosak és vagány érzést kölcsönöznek viselőjüknek. Magassarkúval és tornacipővel egyaránt hordhatók. Az előttünk álló melegebb hónapokban pedig válasszuk a rövidebb, illetve vékonyabb változatokat.

Nyári ruhadarabok 

Azt mindenképpen fontos kiemelnem, hogy a farmerünk nem kizárólag hosszú nadrág lehet, hiszen napjainkban már szinte mindent készítenek belőle. A jó idő beköszöntével mindenképpen szerezzünk be legalább egy farmer shortot, a nőies darabok kedvelőinek pedig a farmerszoknyát, illetve a farmerruhát ajánlom, amelyek 2018-ban ismét reneszánszukat élik.

Felsőruházat

Aki biztosra szeretne menni, illetve egy tökéletes és minden részletre kiterjedő farmer outfit összeállításán gondolkodik, az nem hagyhatja ki a farmeringet sem. Most a rövidebb és a hosszabb verziók egyaránt jelen vannak, pontosan ugyanúgy, ahogy a színek tekintetében is hódít a világos, illetve a sötét árnyalat.

Farmerkabát

A nadrágokhoz hasonlóan a kabátfazonok tekintetben is határ a csillagos ég, hiszen a short fazonok (rövid hosszúságú, ujja háromnegyedes) éppúgy megtalálhatók a kínálatban, mint az oversize vonalvezetésű társaik, amelyek a vagányabb és lazább stílus kedvelőinek kötelező. A kép tanúsága szerint Brigin is nagyon jól mutat.

Hogy én miért ajánlom a RETRO JEANS üzletét, és az ő termékeiket? Mert:

  • Folyamatosan hatalmas a választékkal várnak (fazonban, színben, hosszban és méretben), és számtalan fazont kínálnak annak érdekében, hogy mindenki megtalálja náluk a számítását,
  • Különösen nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre (megfelelő cérna kiválasztása, perszonalizált gombok, és emblémák),
  • Egyedi tervezéssel az aktuális trendeket követve készítik a ruhákat,
  • Prémium minőségű anyaghasználat, és egyedi koptatás jellemzi a termékeket.

Van még egy jó hírem: az aktuális kollekció (teljes áras) darabjai csütörtöktől 20% kedvezménnyel megvásárolhatók! További kérdés esetén fordulj hozzájuk közvetlenül bátran, amit ide kattintva tehetsz meg!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek