5 évnél régebbi cikk

Augusztusban Tour de Hongrie! - Itt a székesfehérvári szakasz időpontja és útvonala
·SportTour de Hongrie·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Augusztusban Tour de Hongrie! - Itt a székesfehérvári szakasz időpontja és útvonala
·SportTour de Hongrie·Utolsó frissítés: undefined

A Tour de Hongrie futamának versenyzői a második szakaszban két kört tesznek meg városunkban, a befutót követően pedig a díjátadó ceremóniát a Zichy-színpadon rendezik.

Ahogy korábban is írtuk, idén több mint fél évszázad után, ismét szakaszgyőztest avatnak majd városunkban. A Tour de Hongrie kerékpárverseny augusztus 14-én Siófokon indul, és augusztus 19-én Budapesten ér véget. A székesfehérvári futam augusztus 16-án halad át majd városunkon: a szerdai első, balatoni szakasz után csütörtökön a Velence – Székesfehérvár szakasz végét nézhetik meg a sportbarátok Székesfehérváron, várhatóan 17.20 órától.

A versenyzők idén két kört tesznek meg a városban. A beérkezés és a körpálya a következő útvonalon halad: Zámoly felől – Mészáros Lázár utca – Havranek József utca – Szent Vendel köz – Móri út – Dózsa György út (célegyenes) – Várkörút – Budai út – Kisteleki utca – Tompa Mihály utca – Fecskepart – Havranek József utca. A befutót 17.45 órára tervezik, majd ezt követi a díjátadó ceremónia a a Zichy-színpadon. A célterületen kerékpáros bemutatókkal és gyerekprogramokkal készülnek a szervezők. A versenyt az Eurosport televíziós csatorna is közvetíti élőben 16-18 óra között.

A szakaszt érintő útvonalat a futam idejére lezárják, a forgalomkorlátozásról a rendezvényt megelőzően részletes információkat adnak a szervezők a lakosság és a közlekedők számára.
(forrás: ökk.hu)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek