5 évnél régebbi cikk

Szeretnél egy egész panelháztömböt a wc-be?
Fehérvár Médiacentrum fotója
shop.gyvagrafika.com
Szeretnél egy egész panelháztömböt a wc-be?

Csipkefüggöny mögül leskelődő nénikével vagy cicával, esetleg folyosón támaszkodó férfivel szemezhetünk, miközben éppen a világ folyásáról elmélkedünk a toaletten. Ha bírnád a panel fílinget, akkor csempe vagy matrica formájában beköltöztetheted az otthonodba. Akárhova.

Egészen bizarr kollekcióval állt elő a grafikusok, festőművészek és építészek munkáit áruló Gyva Grafika oldal. Az Urban Soviet fantázianevű kollekciójában egy egész panelháztömbbel csempézhetjük vagy matricázhatjuk ki az otthonunkat. Amennyiben szeretnénk, hogy a "minden pillanatban figyelnek minket" érzés a miénk lehessen otthon, akkor most megkaphatjuk.

Ráadásul magunk dönthetjük el, hogy milyen formációban szeretnénk a paneltömbünk összetételét, hiszen a csempéket vagy a matricákat kedvünk szerint variálhatjuk, és akár az egész wc-tt telibe panelosíthatjuk. Ahogy az egyik lakberendezési oldal hozzászólója is megjegyezte: "Nagyon kifejező. Tényleg ilyen érzés egy panelházban vécézni. Mintha mindenki figyelne. Minden áthallatszik, átszivárog... Zseniális."  

Szóval kinek-kinek gusztusa szerint, akár így is lehet:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek