5 évnél régebbi cikk

A USNK nyerte a 2018-as X-Faktort, a fehérvári Tamáska Gabriella a harmadik helyen végzett
Fehérvár Médiacentrum fotójaA USNK nyerte a 2018-as X-Faktort, a fehérvári Tamáska Gabriella a harmadik helyen végzett

Lement a 2018-as hazai X-Faktor döntője, ahol is a nézők a kolozsvári USNK-t hozták ki győztesnek. A második helyen a Stolen Beat végzett, míg a dobogó harmadik fokára a székesfehérvári származású Tamáska Gabriella állhatott fel.

December 15-én (szombaton) este bonyolították le az X-Faktor fináléját, ahol is a USNK fiataljai bizonyultak 2018 legjobb előadóinak. A rapben utazó Filep Kund és Laskay Nimród egyenesen Erdélyből érkeztek Budapestre, hogy ország-világnak megmutassák zenei tehetségüket. Az előadók eredetileg Unusual Suspects néven zenéltek, amiről gyorsan kiderült, hogy már foglalt, így a keresztneveik kezdőbetűivel kiegészülve született meg az új csapatnév, a USNK.

A kolozsvári srácok a válogató, a Tábor és a Mentorház során végig lenyűgözték a zsűrit, ám raptudásuk legjavát, már ByeAlex vezényletével, az X-Faktor élő adásaira tartogatták: nem elég, hogy minden showban leültették őket a mentorok (Gáspár Laci, ByeAlex, Radics Gigi és Puskás Peti) a biztos továbbjutást jelentő székek egyikére, a facebookos hivatalos oldalakat áttekintve, a versenyzők közül nekik lett a legnagyobb rajongói bázisuk is.

Ennek és ütős számaiknak köszönhetően végül behúzták a bulit, a döntőben előbb a fehérvári Tamáska Gabriellát, majd a végső szavazásnál a Stolen Beatet utasították maguk mögé.

A USNK döntőben előadott nótái:

Intro (Saját dal)

Stom kivagy (Saját dal)

Choppers (Saját dal)

See You Again (Wiz Khalifa feat. Charlie Puth)

(Forrás: maszol.ro)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek