4 évnél régebbi cikk

Puskás Petivel készített retró hangulatú számot a fehérvári Tamáska Gabi
Puskás Petivel készített retró hangulatú számot a fehérvári Tamáska Gabi

Megjelent Puskás Peti és a 2018-as X-Faktor döntőse, a székesfehérvári Tamáska Gabi új dala, a hellosziaélet, amely a világhírű sorozat, a Stranger Things neonfényekben gazdag világát idézi meg. A klipforgatásnak az igencsak látványos Flippermúzeum adott otthont, az énekesek elmondása alapján pedig egy unalmas pillanat sem volt a felvételek alatt.

A fehérvári Tamáska Gabi az X-Faktor 2018-as szériájában tűnt fel, ahol egészen a döntőig énekelte magát. A fináléban aztán az USNK fiataljai bizonyultak az évad legjobb előadóinak: előbb Gabit, majd a végső szavazásnál a Stolen Beatet utasították maguk mögé.

Persze ezzel nem állt meg az élet: Tamáska Gabival nagyot fordult a világ az X-Faktor óta, ugyanis nem elég, hogy a tehetségkutató alatt megjelent első dala, az egyedi hangzású Bárhol, amelyhez videóklip is dukált, hanem a nyáron már olyan előadókkal dolgozhatott együtt, mint a szintén fehérvári Fluor és az egyre népszerűbb elektronikus zenész, Lotfi Begi, akikkel a napsütötte szezon egyik legütősebb slágerét (A mi számunk) hozták össze.

Tiszta retró! (Fotó: Gold Record)

Gabi legutóbb a The Biebers frontemberével, Puskás Petivel alkotott nagyot, és olyan számot tettek le az asztalra, amelyet pár nap múlva garantáltan az egész ország dúdolni fogja majd: "Gabival a nyáron egyik este együtt bandáztunk, anekdotáztunk, rengeteg vicces sztori hangzott el, ez inspirált a dalírásánál. Nagyon bírom a hangját és a stílusát, tudtam, hogy illene hozzá" – mesélte Peti.

A videóklip a nagy népszerűségnek örvendő, extra látványvilágú sorozat, a Stranger Things képi világát idézi: "A kedvenc sorozatom, elsők között nézem az új évadokat, sőt a The Biebers koncertek elején minden alkalommal lemegy a főcímzene" - tette hozzá az énekes.

A dal és a hozzá forgatott klip is a '80-as évek életérzésével kacérkodik, Gabi és Peti is imádja azt a korszakot mind zeneileg, öltözködésben és hangulatában is, ehhez pedig tökéletesen passzoltak a Flippermúzeum színes és fényes játékgépekkel feltöltött termei. "Rettenetesen hálás vagyok, hogy Peti bevett ebbe a projektbe, és támogat. Látom rajta, hogy értékeli azt, amilyen vagyok. Ez nagyon sokat jelent nekem!" – zárta Tamáska Gabi.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek