5 évnél régebbi cikk
Így készül a tökéletes székesfehérvári, felsővárosi szalagos fánk Így készül a tökéletes székesfehérvári, felsővárosi szalagos fánk
Így készül a tökéletes székesfehérvári, felsővárosi szalagos fánk
A szép sárgájú házi tojás az alap, amihez fűszerként adódik a szeretet, az őszinte öröm és azok a mozdulatok, amelyektől a tészta végül tökéletes lesz. Így készül a farsangi fánk Székesfehérváron, a Felsővárosban.
Nincs farsang habkönnyű, szalagos fánk nélkül, aminek a közepében izgatóan csillog a házi készítésű baracklekvár. És hogy mi a titka a tökéletes farsangi fánknak a gyönyörű sárgájú házi tojáson kívül? A székesfehérvári felsővárosi asszonyok megmutatják: