4 évnél régebbi cikk

Te reggeliztél már a Novotelben? Kedvezményes büféreggeli várja a fehérváriakat!
·Gasztrogasztronómia·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Novotel Székesfehérvár
Te reggeliztél már a Novotelben? Kedvezményes büféreggeli várja a fehérváriakat!
·Gasztrogasztronómia·Utolsó frissítés: undefined

Megint megéri fehérvárinak lenni: kedvezményes büféreggelivel várja a helyi lakosokat a Novotel szálloda. A hideg és meleg ételekkel megrakott büféasztal minden reggel fél 7-kor már terítve áll. Számos fogás mellett különlegességei a helyben készült amerikai palacsinta és gofri, valamit az ázsiai sarok egyedi ételei.

A szállodai reggeliről elsőre az jut eszünkbe, hogy a hotel egyik kellemes szobájában töltött pihentető éjszaka után milyen kényelmes is, hogy álmos szemmel csak lesétálunk az étterembe, ahol terülj-terülj asztalkámmal várnak bennünket.

Milyen jól esne ugyanez egy sima hétköznap reggelen, amikor azon mérgelődünk, hogy már megint elfelejtettünk megvenni valamit a boltban. Vagy ha egy vasárnap reggelen nem kellene tömött bevásárló szatyrokkal hazacaplatnunk ahhoz, hogy minden családtag megkapja a maga kedvencét: mondjuk apa az omlettet, anya szendvicset salátával, a gyerekek meg a kakaós csigát.

Jó hírünk van: ehhez nem kell szállodai vendégnek lenni! A székesfehérvári Novotel szállodában minden helyi lakost kedvezményes büféreggelivel várnak, már reggel 6.30-tól. A szolgáltatást hétköznaponként délelőtt 10, hétvégenként 11 óráig lehet igénybe venni, és asztalfoglalás sem szükséges hozzá.

"Szeretnénk kedveskedni a város lakosainak és ezért gondoltuk, hogy kialakítunk a székesfehérvári vendégeink számára egy kedvezményes ajánlatot, amivel igénybe tudják venni szállodánk reggelijét a hét minden napján 6:30-10:00 óra között. - árulta el a részleteket Márton Tamás, a szálloda F&B menedzsere. - Bőséges hideg és meleg ételeket tartalmazó büféreggelit készítünk fel. Ezek között szerepel tojásrántotta, bacon, kolbász, virsli, párolt zöldség valamint friss pékáru, felvágottak, sajtok, müzlik, joghurtok, zöldségek és gyümölcsök széles választékkal. Kínálatunkat színesíti a helyben készült amerikai palacsinta és gofri, valamint a frissen facsart gyümölcslevek és nem utolsó sorban egy ázsiai sarok is. Tökéletes helyszín lehet egy családi vagy egyéni, de akár üzleti reggeli lebonyolítására is. A nyári időszakban hangulatos terasszal várjuk kedves vendégeinket."

 Ha pedig a képeket látva megéheztél (ami nem csoda), holnap reggel irány a Novotel, Székesfehérváron az Ady Endre utca 19-ben!

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek