3 évnél régebbi cikk

Fehérvár egyik legforgalmasabb pontján nyitott új mintaboltot a legendás Gécs Sütöde
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Fehérvár egyik legforgalmasabb pontján nyitott új mintaboltot a legendás Gécs Sütöde

Otthonos ízek reggelire vagy vacsorára, a város szívében, a megszokott minőségben és egyre bővülő választékkal. Erre számíthat, aki betér a Gécs Sütöde legújabb mintaboltjába.

Néhány éve a fehérvári kakaóscsiga tesztünkön is kiemelkedő eredményt ért e a Gécs Pékség terméke, melyet szerencsére azóta is élvezettel fogyaszthatnak a fehérváriak. A csiga és a többi péksüti rajongóinak pedig remek hírünk van: olyan helyen nyitott meg a Gécs Sütöde vadonatúj fehérvári mintaboltja, ahol a legtöbben nap mint nap megfordulunk, a Palotai út 8. szám alatt.

Aki nem tudja elképzelni a napját kenyerek, sós és édes péksütemények nélkül, annak az elmúlt harminc évben biztosan nem maradtak ki az életéből Gécs Sütöde termékei. A díjnyertes lovasberényi pékmestert, Gécs Zoltánt mi is bemutattuk Mesterien rovatunkban itt az fmc.hu-n. 

Most ismét ellátogattunk hozzá, ugyanis egy örömteli hírrel örvendeztetett meg minket: városunk egyik legforgalmasabb pontján térhetünk be ezentúl kenyérért és péksütiért, sőt kávézhatunk, akár reggelizhetünk vagy vacsorázhatunk is. 

"Megörültünk, hogy van itt kiadó üzlet, hiszen itt rengetegen járnak nap mint nap.  - mesélte Gécs Zoltán.  - Sok busz jár erre, sokan mennek innen dolgozni. Jelenleg reggel 6-tól este 18 óráig vagyunk nyitva, de ha úgy tapasztaljuk, hogy igény mutatkozik rá, akár még bővíthetünk is ezen."

Hozzátette: a kakaós csiga népszerűsége még mindig töretlen, ugyanakkor egyre nagyobb az igény a barna, a durum, a pur pur, a szénhidrát csökkentett, vagy cukormentes péksütemények, kenyerek iránt is, ezért ezek terén is egyre bővebb a kínálat. Jelenleg nagyjából ötféle lisztből dolgoznak. 

 Akár a Kelemen Béla úti, akár az Alba Házban lévő új mintaboltba térünk be, ugyanarra a széles választékra számíthatunk, és a sütöde legfőbb alappillére is változatlan: a család, és a régi megszokott kollégák dolgoznak érte szívvel-lélekkel, hogy minden nap lélekmelengető péksüteményekkel lássák el a vásárlóközönséget.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek